Rain drops ja talolyhtyseinäMUIPS <3 p="">
Täällä on puuhattu paljon pikkujuttuja ja sitten toisaalta ei mitään ihmeellistä... Mukavia tälläiset "ylimääräiset lomapäivät". Tänä aamuna heräsin mielestäni aikaisin puoli 7 ja sit tajusin et justnii, kelloja siirrettiin viimeyönä eteenpäin ja hups, sinne meni tunti elämästä :) Lapset sen sijaan nukkuivat melki puolille päivää. Taisi eilisiltainen reissu mummolaan ja mun veljen&hänen vaimonsa luo kokkoa polttamaan väsyttää... Mut olipahan hieno ja iso kokko :) Nyt on pahat henget toivottavasti karkoitettu, vai miksikös niitä kokkoja poltetaankaan?


No asiaan, muistatteko tän eteisen seinän, josta juttelin joku aika sitten. Halusin tehdä siitä jotenkin mielenkiintoisemman, vaikka ihan jees se oli tuo edellinenkin. Mut nyt on enemmän...sanoisinko  mun näköinen!!! Ja kyllä tuo perhekin siitä tykkäsi. Plussaa siitäkin....Valkoisen ison peilin kehykset  spreijasin hopeasprayllä ja se käännettiin pystyyn. Tosiasiassa tuo seinä ois tarvinnut maalia ja paklausta pintaansa, mutta EN JAKSANUT alkaa miettiin uutta maalisävyä tuohon ja sitten ois pitänyt maalata koko eteinen, olkkari ja portaikko ja ja ja.. PLAAH: Joskus myöhemmin sitten teen sen.
Mutta hätäpä ei oo tän näköinen... Laitoin näitä keräilemiäni talolyhtyjä seinälle.  Ne hämää mukavasti peilistä jäänyttä värieroa. Pisaroita leikkelin mustasta dc-fixistä. Nillä sain peittoon kätevästi paklattavia kohtia. Ai vitsi kuinka nerokasta!!!
Tarrarulla loppui näihin pisaroihin, tuohon ois enemmänkin noita vesipiskoja sopinut. Dc fix on ollut niin kätevää moneen tuunailuun, pitääpä muistaa ostaa uusi rulla.

Linnunpöntöt pääsi tälle seinälle myös. Nyt niissä roikkuu tärkeät avaimet, jotka täytyy joka aamu muistaa ottaa mukaan. Me muuten  käytetään pääasiassa tuota kodariin menevää ovea ja sieltä ulko-ovea näin perheen kesken. Vieraat meille tulee sitten tuolta pääovesta.
Yksi pönttö on vielä kiinnittämättä, se vois sopia noiden pönttöjen yläpuolelle?!!

Seinää vastapäätä meillä sijaitsee wc. Oikeesti mä inhoan kaikkia käytävänpätkiä, enkä enää muista miks meillekin piti sellainen tehdä. Tän kans on vaan nyt elettävä :D (Niinku monen muunki epäkohdan kanssa tässä talossa). Tässä vielä ennnen kuva kohteesta.

Hahaaah, mies kävi päivällä makuunissa ostoksilla. Se ostelee/keräilee sieltä niitä myytäviä leffoja hyllyynsä. (joo, en ymmärrä mäkään), mut niiden lisäksi mitä se osti itelleen, se oli ostanut mulle tälläisen :/


Totanoin, mähän en odota enkä todellakaan tuu enää näillä vanhoilla päivilläni odottamaankaan muutakuin KESÄLOMAA. Huih, miks se toi mulle tälläisen? :D 
Mä leikin tänään vielä kolmen pään verran parturia ja lasken niistä säästetyt rahat ja siten voin ehkä ostaa jopa ittelleni jotain kivaa ens viikolla. eikö niin?!!!
Mukavaa vapaata teillekin :)

Ei kommentteja

Kiitos viestistäsi :)