Olkkaria, taas :)Aamulla heräsin ennen muuta perhettä jo seitsemän jälkeen pirteenä. Eilisillan juoksulenkin jälkeinen energia tuntuu riittävän myös tälle päivälle, sekä hyvä mieli tuli, kun pystyin kieltäytymään herkuista illalla leffaa katsottaessa. Muut rapistelivat ihania chilipähkinöitä ja mä purin vaan torkkupeiton reunaa...
BTW, leffa oli ihan surkea.

Olkkariin toin lisää turkooseja tyynyjä. Mulle iskee JOKA kevät turkoosi kausi, joka muuttuu sitten lumien sulettua siniseksi. Vaihdoin myös kevyemmät verhot olkkariin, täällä kun ei tarvitse aurinkoa pimentää kuin tv:tä katsellessa ja sen asian hoitavat sitten sälekaihtimet.

Tulipa heti paljon keväisempi ja raikkaampi ilme!!! Vaaleanpunaisen metallijakkaran voisin kuljettaa tytön huoneeseen ja hakea turkoosin tilalle...Jos ne on vielä alessa. Lapset tykkäävät touhuilla tuossa pöydän äärellä, joten kummallekin on pakko olla oma tuoli, muuten tulee Tappelu.

Perhostyynyt ompelin itse, jee hyvä minä :) Ompelukone kun ei koskaan ole suostunut mun kanssa yhteistyöhön. Oon varma että vika on tuossa koneessa.... :P

Tuntuu jotenkin hassulta kuvailla näitä samoja nurkkia koko ajan, jaksatteko te siellä? Onneksi tulee kevät ja etenkin kesä, jolloin kuvia voi räpsiä myös ulkopuuhista.


Meillä lähti mies lasten kanssa ulos ja mä sain hetken rauhan puuhailla sisällä. Alakuvassa on mun seuraava projektiseinä. On on kiva noinkin, mutta jotain muuta se kaipaa lisäksi. 
Katotaan mitä keksin, vai keksinkö mitään....


Tänään on vielä tiedossa poitsun jalkkisharkat ja taidanpa tänäänkin tehdä edes pienen lenkin. Illan kruunaa Kosto.
Letkeää sunnuntaipäivää, mä meen suunnitteleen tuota eteisen seinää kahvikupposen kera. Moikkarallaa!!!

Ei kommentteja

Kiitos viestistäsi :)