Makkarissa


Moiks!!!
Eilen kirjoittelin pitkät pätkät tekstiä, mutta en sitten saanutkaan ladattua kuvia postaukseeni. Vika oli siis mun koneessa, josta en ymmärrä tuon taivaallista. Vanhin poika, joka on haka näissä asioissa, on nyt viikonlopun isällään. Vannon, että sain eilen ekat harmaat hiukseni tän romun ansiosta... Onneksi, oi onneksi apu oli sittenkin lähellä... Kiitos vaan Errorimiehelle ja Niinalle ja tietty Mirolle. Hädässä ystävä tunnetaan :)
Ja Niina, oli tosi kiva tavata :)

No, eilen mulla oli pekkaspäivä ja vietyäni lapset hoitoon ja eskariin, hurautin kylille. Nyt en mennytkään kirpparille, vaan hain jyskistä linnunpöntöt  (kiitos Stella) ja vähän turkoosia olkkariin. Sekä ompelin pari uutta tyynyä. Laittelen näistä sitten vaikka seuraavan postin :)
Mahtava ulkoilusää on ollut koko päivän. Me ollaan pulkkailtu ja luisteltu. Aurinko lämmittää ihanasti ja saisi sulattaa vähän nopeemmin tuon lumen pois!

Vaihdoin puhtaat petivaatteet ja tajusin ettei meillä ole mitään muita kivoja pussilakanoita, kun käytössä on ollut vaan tuo tuplapeitto johon niitä lakanoita on hankittu.  Nyt ollaan kuitenkin tykätty omista peitoista vaihteeksi ja täytyy jostain löytää toisetkin kivat lakanat. Nyt käytössä on eripariset, en kehtaa ees paljastaa millaiset :)


Prismasta ostin uuden kattolampun makkariin. Kyllä, se on tuollainen halpa riisipaperivarjostin, mutta ihan hitsin kivan näköinen. oliskohan sittenkin pitänyt ottaa vähän suurempi...


Makkariin muutti siis tähtitekstiilejä, piiiitkästä aikaa.
Pyörähdin eilen myös biltemassa. Sieltä mukaani tarttui kuvan kello.
Hintaa oli muistaakseni jotain 8ekee ja on kyllä hintansa arvoinen, hieno!!
Kieli keskellä suuta mittailin ja liimasin numeroita seinään.


Nyt minäkin nään kellonajan herätessä, ilman laseja. Kävin muutes pitkästä aikaa optikolla näön tarkastuksessa ja kävi ilmi että mun näkö oli vähän parantunut... Ihan hurjaa! Voiko näin tapahtua? Vähennettiin sitten miinuksia linsseistä.


Ihanaa, pian saa kääräistä noi paksut neuleetkin kaappiin ja kaivella kesävaatteet tangolle roikkumaan.


Tänä iltana, pikkuisten mentyä nukkumaan yritän houkutella miehen vanhimman tyttären leffailtaa viettämään, mukavia tälläiset tavisviikonloput.
edit* Tajusin just, että joudun viettään leffaillan ilman herkkuja :/ HITTO.
Rauhallista lauantai-iltaa :)

Ei kommentteja

Kiitos viestistäsi :)