Maanantain pelastajat

Maanantai takana, kivuttomasti!!! Väitän, että "uuden" ruokavalion ansiosta en oo enää niin väsynyt aikaisesta herätyksestä huolimatta. Tänään totesin, et herkuista kieltäytymisestä tulee paljon parempi olo, kuin niiden popsimisesta. Nyt on siis viikko tätä takana, katotaan kauanko jaksan :)
Töistä ajelin suoraan spr:n kirpparilla pyörähtämään, ihan vaan uteliaisuudesta. Kyllä voi pienistä löydöistä tulla iloiseksi, hassua. Kassalla köyhdyin 11e.

Tämän dieetin vuoksi joudun rehaamaan töihin pientä kylmälaukkua, jonne oon pakannut eväät. Keltainen ja vihreä hedelmien kuljetusrasiat on nyt tosi tarpeen. 40snt/kpl

Lasten käyttöön oon keräillyt näitä limsalaseja. Nyt niitä löytyi sprite-tekstillä. Eikä harmita yhtään, jos lasi vahingossa putoaa ja menee rikki.

En tiedä mistä tämä marmorivillitys on mulle tullut?? Tämä taitaa olla joku juustoleikkuri? Siis mähän tarvin tätä varmasti ihan joka päivä... 1e.

Keraaminen pöllöpari huhuili mua hyllyllä, enkä voinut sinne jättää niitä. 1,80e. Näitä oon nyt joka puolella nähnyt, lehdissä, nettikaupoissa ja spr:n kirpparilla :D Ja alla oleva marmorinen tarjotin meille, kiitos 2,5e.

Kokeilin kylvää krassia ja ihme ja kumma se onnistui! Meidän poitsu haluaa tätä leikattavan aina leivän päälle.. Mun mielestä toi ei kyllä ollut mitenkään erityisen hyvää.

Tuon rubikin kuution heitin koriin 80snt. On muuten ihan älyttömän raivostuttava peli. Ei tuota voi saada valmiiksi!!! Taidan nyppiä tarrat ja liimata ne oikeille paikoilleen... 

Näistä pienistä ostoksista innostuneena kävin pienellä juoksulenkillä ihanassa auringonpaisteessa. En kuunnellut tällä kertaa ees musiikkia, mukavasti saa nollatua päivän tapahtumat omissa ajatuksissaan. Vaikkei mulla nyt mitään nollattavaa ollutkaan :)

Vitosen vetäisin taas, ajattelin pidentää matkaa hiljalleen, ehkä ensi viikolla jo vähän pidemmälle.
Kertakaikkiaan mukava viikonaloitus, toivottavasti jatkuukin yhtä mukavasti :)

Ei kommentteja

Kiitos viestistäsi :)