Kirppisostoksia ja väsynyttä jorinaa :)Huh, Porin reissusta selvitty ehjin nahoin :) Lauantaipäivä meni kyllä ihan hujauksessa, pari kirpparia ehdittiin vain kiertää, sitten ravintolaan syömään ja sen jälkeen tulikin jo kiire lätkämatsiin. Olipahan jännä peli ja halli olikin ihan täynnä.


Kuvissa seikkailevat kirppisostokset. Mitään ihmeellistä en tällä kertaa löytänyt, mutta ainahan sitä jotain tarttuu mukaan. Yläkuvassa ikean peltipurkit ja bolsjer-purkki (älkää kysykö mitä tarkoittaa...)

Comptoir de famillen rautainen pullokori 5e. Tässä säilyy lasten käytössä olevat cokislasit. Vaaleanpunaiset säilytyspurnukat 1e/kpl. Ostin värin takia :) 


Sydänpannunalunen, metallitarjotin ja puinen kulho hedelmille, näihin meni jotain 5ekee yhteensä -ei paha!!!


Tähtituikkukippo  pujahti kassan läpi eurolla.

Tein tänään muuten henkilökohtaisen ennätykseni aamulla torkkuttamisella. Nousen yleensä viimeistään viideltä, mutta tänään kello oli kakskyt yli. Ehdin juoda pari kuppia kahvia, meikata yms muut aamutoimet ja ajaa noin 17km työpaikalle. Kello oli minuuttia vaille kuusi kun leimasin korttini ja ehdinpä vielä istahtaakin. Hahaa, tehokasta :)
Niin ja mainittakoon vielä etten aja ylinopeutta enää  koskaan!!! Muutamat törkyhintaiset sakot pienestä ylinopeudesta maksaneena, noudatan nykyään tarkasti rajoituksia...


Ostin syömäpuikotkin, haluaisin opetella niitä käyttämään... Osaatteko te syödä puikoilla? Tekisi mieli vähän kääntää järkkää olkkarissa, mutta voi luoja kun väsyttää... Ehkä huomenna?!?
Nyt vilkuilen vaan kelloa, koska saa aloitella iltatoimet lapsille ja itse kaatua sänkyyn :) Pirteempää maanantai-iltaa sinne teille :)
Ja hei, käykääs osallistumassa tuohon sivupalkissa olevaan arvontaan, palkinnon arvo on 570e!

Ei kommentteja

Kiitos viestistäsi :)