Kevättä olkkariin :)


Niin sitä vaan että missäs se kevät viipyy? Joka puolella vouhkataan alkavasta keväästä yms, mutta täällä kuulkaa sataa lunta ja tuuleekin ihan hirveesti. Siltikin laitoin uuden, eilen ellokselta saapuneen tyynyn olkkariin ja muitakin keväisempiä juttuja. Karvataljat kääräisin kaappiin odottamaan ensi talvea ja musta värikin sai vähän väistyä raikkaan turkoosin tieltä.


Ja niin, käänsin taas sohvan toisinpäin vaihteeksi. Huomenna kuitenkin siivotaan vasta kunnolla ja ajattelin kuvailla silloin lisää.


Tänään ajelin töiden jälkeen lasten kanssa anttilaan tarkoituksena katsastaa jotain muitakin keväisiä tekstiilejä sieltä, mutten ostanut mitään...Ei_voi_olla_totta?!?!

 
Perhospussilakanan oon ostanut aiemmin spr:n kirpparilta kolmella eurolla. Tästä ajattelin ommella joko tyynyjä tai hitsi, tuliskohan tuosta kiva kappa keittiöön...

Polka Jamin juliste on eilinen kirppislöytö myöskin. Sinin tanssiharkkojen aikana mulla on tehokas 45min aikaa kiertää shoppiksella. Noihin tanssiharkkoihin kun ei vanhemmat saa jäädä katselemaan ollenkaan. No, enpä muuta löytänytkään sieltä tällä kertaa :) Tykkään tän väreistä!!!

 Oon surffaillut netissä ja tutustunut noihin järjestelmäkameroihin. Ois kiva nimittäin ostaa sellainen joku perushyvä* johon sitten joku kiva putki? Mutta siis, hitto mitä salakieltä noista kameroista kirjoitetaan!!! Ensiksikään en edes jaksanut lukea niitä tekstejä loppuun, saatikka että oisin ymmärtänyt lukemaani.


Eihän täs osaa tavallinen tallaaja ees kameraa ostaa, varsinkaan kun ei kiinnosta muutenkaan toi tekniikka :D
Joten ois tositosi kiva saada vinkkejä hyvästä kamerasta. En aio sijoittaa omaisuutta tähän kameraan. Merkiksi olin aatellut joko canon tai nikon ja mitähän eroakaan noilla muka on -HUOH.

JESH, kahden yön päästä PERJANTAI :)

Ei kommentteja

Kiitos viestistäsi :)