Keittiö
Hello!!!

Viikko on vilahtanut taas ihan superhyper nopeesti. Mies sairasteli alkuviikon kotosalla ja arvatkaa vaan sainko mitään täällä aikaan...! Tällä hetkellä kämppä on mullin mallin, paitsi keittiö, jota aloin siivoilemaan heti töistä päästyäni.Samalla kun kokkailin lapsille ruokaa, tein inventaariota ruoka-ja leipomistarvikkeista. Heitin vanhaksi menneitä tarvikkeita roskiin ja kirjoitin ylös mitä täytyy ostaa kauppareissulla huomenna.  
Yläkuvan puisessa viinipullorasiassa säilyy teepussit.


Tyhjäsin koko saarekkeen ja pyyhin tasot kunnolla. Tavarat palasivat melkeinpä samoille paikoilleen. Juomalasit täytyy olla vesiautomaatin lähellä, murot ja myslit on helppo nostaa pöytään tuosta alahyllyltä sekä riisi-pasta- ja makaronipurkit ovat hellan lähellä.
Meillä on loppujen lopuksi niin vähän tuota kaappitilaa, joten useimmin käytettävät asiat ovat esillä.

Putsasin muutes moccamasterinkin...Hyvä mä :)  Kalkinpoisto pitäisi ehdottomasti muistaa tehdä useammin, nyt on tainnut etikkavesi mennä keittimen läpi kerran vuoteen. Eli 5dl etikkaa ja 5dl vettä sekaisin ja keitetään keittimen läpi. Lopuksi vielä keitin pari pannullista pelkkää vettä, että etikka poistuisi. Haju keittiössä oli aika jäätävä...Yäk.


Yrttejä oon innostunut ostamaan ja käyttämään. Onnistuiskohan jos istuttaisin noihin ruukkuihin nuo kasvit vai nuupahtaako ne?!? Taidan kokeilla!!!

Ikkunaan tälläsin tuollaiset kalvot näköesteeksi, jotka ostin Porin reissulla. Kiva lintuhäkkityyny pääsi puupenkille.

Eteisen seinä on hiljalleen alkanut muodostua, mutta en oo siihen yhtään tyytyväinen sekä kodariin on valmistunut pieni tuunaus --->huone vaatii siivoilun ennen kuvausta :) 
Voi kuinka ihanaa että edessä on kohta viikonloppu :)
 

Ei kommentteja

Kiitos viestistäsi :)