"Ikkunakeinu"Aamulla heräsin hyväntuulisena pitkän ja hyvin nukutun yön jälkeen. Menin eilen illalla nukkumaan lasten kanssa samaan aikaan, eli ysiltä. Siis PERJANTAI-iltana. Tästäpä viimeistään tiedän tulleeni vanhaksi :)
Aamupäivällä pyörähdin kirpparilla, Niinan vinkistä kipaisin Fidaan. Näistä ostoksista lisää seuraavassa postauksessa.


Täällä on taimikasvatus aloitettu, perheen "iloksi". Taas noita multapöttejä löytyy joka paikasta ja aina ne on jonkun tiellä. No, tuunailin sitten tälläisen roikkuvan ikkunalaudan kodinhoitohuoneen ikkunalle. Eihän tuohon kaikki purkit mahdu, mutta onhan se nyt kivan näköinen.

Elikkäs tavallinen lauta sahattiin oikeaan pituuteen ja ripustettiin rautaketjuilla katosta roikkumaan. Laatikon kätköistä löysin tarratekstin, jonka liimasin lautaan kiinni.. Eihän se tuolta paljoa minnekään näy, mut riittää kun itse tiedän sen olevan siellä.

Siemeniä oon istuttanut kirpparilta ostettuihin kahvikuppeihin ja tuunattuihin säilyketölkkeihin.. Sekä kananmunankennot on oiva paikka pikkuisille taimille.

Puisia viinipullolaatikoita oon keräillyt pikkuhiljaa ja näissä säilytetään siemenpusseja ja muita taimikasvatukseen tarvittavia värkkejä.
Ajattelin kokeilla kasvattaa kesäkukkien lisäksi ainakin chiliä, tomaattia, ruohosipulia ja maissia. Onneksi nuo siemenpussit eivät ole kalliita, koska mun onnistumisprosentti on aika huono tässä hommassa....Mutta kivahan on kokeilla :)

Kauan nurkissa pyörinyt rautahylly pääsi tänne kodariin ja tuohon seinälle se sopiikin hyvin.


Ja että kastelukannu olisi hauskemman näköinen, leikkasin valkoisesta tarrasta siihen kolmioita. Tynnyrissä säilyy taimimulta.


Dieetti, elämäntapa/ruokavaliomuutos no mikä nyt onkaan, on sujunut hyvin. Viime viikolla ei tapahtunut ainuttakaan repsahdusta!!! Mies kysyi tänään että mihin mun maha on hävinnyt? AHAA, tämähän on tulkittavissa vain siten, että oon sen mielestä ollut lihava!!! Kostoksi kävin juoksemassa iltapäivällä 6km. Raskaasti lähti juoksu käytiin, jalat olivat ekan 2 kilsaa ihan hapoilla, mutta jaksoin taas pysähtymättä, oon niin happy siitä :)
Jospa sitä tänään jaksaisi valvoakin vähän myöhempään....
Kivaa iltaa <3 p="">

Ei kommentteja

Kiitos viestistäsi :)