EAT YOUR GREENS


Arvatkaas, oon viikon ollut laihiksella... Tai no siis neljä pitkää päivää :) Jep, mä sokerihiiri! Puntari näyttää näiden päivien  jälkeen -1,3kg ja olkoon vaan nesteitä, ihan sama, mutta nyt lähtee viime kesästä asti roikkuneet kilot pois, vihdoin.
Mulla on vaan paha tapa olla aina  niin malttamaton, että kun oon tehnyt päätöksen pudottaa muutaman kilon, niin se pitäisi tapahtua h-e-t-i. Mieluten yks kilo vois tipahtaa pois heti päätöksenteon hetkellä.  Nyt ois kuitenkin tarkoitus tehdä pysyviä muutoksia ruokavalioon, eli turhat hiilarit pois ja tilalle proteiinia, kasviksia ja marjoja. Mitään karppausta en kuitenkaan aio noudattaa, mun järkeen ei vain mene se hurja rasvan mättäminen. Kohtuus kaikessa!
Herkkupäivän lisään viikkooni , kunhan saan haluamani kilot pois.


Jokainen aamu on alkanut KAURAPUUROLLA, jota en oo koskaan voinut sietää. Nytpä sekin on alkanut maistumaan, kun joka aamu väkisin sitä oon syönyt.  Myös kasviksia oon lisännyt runsaalla kädellä, Sekä vettä lipittänyt litratolkulla pitkin päivää.
Tätä oon nyt noudattanut sen  4 päivää ja olo on mitä mahtavin!!! Kattelin jo lenkkikenkiäkin sillä silmällä, Taidanpa ulkoiluttaa niitä jo viikonloppuna. IHANAA kun tulee kevät.
Eat your greens-taulu on meillä ollut pitkään keittiössä. Sitä sen sanomaa koskaan sen kummemin miettimättä... Lapsille kyllä kasviksia on laitettu, mutta omalta lautaselta ne on jääneet aika vähäisiksi. Mutta, kylläpäs vihannekset maistuvatkin. Karkkejakaan tms ei tee yhtään mieli!
No myönnetään...paahtoleipää on ikävä ja sämpylöitäkin ja kaikkee :D
Onko ruudun takana kohtalotovereita laihdutuksen suhteen?


Kodinhoitohuoneen ikkunalta toin tuon itse tuunatun lampun vahteeksi keittiön ikkunalle. Lasipurkin sisään pudottelin piparkakkumuotteja koristeeksi. Tänne keittiöön se sopiikin nyt paremmin. 
Tuonnehan vois laitella melkein mitä vain koristeeksi, toki pitää paloturvallisuus muistaa...


Ihanaa, mulle tuli huomisesta yllärivapaapäivä! Oisko kirppiskierron aika vai siivoisko kunnolla kodin?
Moikka!!!!

Ei kommentteja

Kiitos viestistäsi :)