Vessan puunaus ja mun kosmetiikkaa


Joo ja nyt vasta tajusin kuinka hassu tuo otsikko onkaan, mutta menkööt nyt :)
Tänään oon puunannut meidän alakerran vessaa ja heittänyt vanhempia ja huonoksi menneitä meikkejä ja rasvoja roskiin. Samalla kuvailin teille mun lemppari kosmetiikkaa. Ei sitte saa nauraa!!!


Mua ärsyttää toi valojen räpsyttely päälle/pois. Nyt toin veskiin vanhan ikean pallovalaisimen, jossa on energiansäästölamppu. Se saa nyt huoletta palaa illat tuolla veskissä ja miksei yötkin. Meidän tenavat kun hyppäävät milloin milläkin asialla vessassa ja räppäävät valot päälle, nyt ei tarvis!


Lily Lolon mineraalimeikit on olleet mulla käytössä jo muutaman vuoden, enkä pois vaihda. Ihan huippuhyviä ja -hintaisia. Garnierin roll-on puikko piilottaa mun tummat silmänaluset.


Tigin masterpiece-hiuslakasta tykkkään. Hirveesti en lakkaa käytäkään, joten tämä puteli kestää mun käytössä pitkään. Siksi sen hintakaan ei harmita :)
En tykkää laittaa rahaa  mihinkään kalliisiin rasvoihin tai puhdistusaineisiin, mitkä huuhdotaan viemäristä alas kuitenkin. Esim. pirkan kasvovettä mulla on menossa jo kolmas pullo, erittäin hyvä hinta-laatusuhde. Ostin joskus kosmetologilta jonkin älyhintaisen pullon, enkä oo eroa kyllä huomannut :D
Herbinan kasvorasva on ihka uus ja ekan käyttökerran jälkeen vaikuttaa sekin hyvältä ja kiva tuoksukin siinä on.

Tässä on ripsarit mitkä käy mun suht pitkille ripsille. Mullahan ei mitään pidennyksiä ole nyt ripsissä ja näiden kanssa saan ihan kivan lopputuloksen ripsiini. Oikeasti mun työssä ei edes saisi pitää pidennyksiä eikä rakennekynsiäkään. Korkeanhygieniantyö...tai jotain:)


Työkaveri diilaa avonin tuotteita ja usein tilaankin jotain. Tykkään, hinta on kohdillaan ja tuotteet on mun mielestä hyviä. Huulipunaa en oikeastaan koskaan käytä, oon enemmänkin huulirasvatyyppi. Nyt viimeksi tilasin 4e huulipunan neutraalissa värissä ja tää on kyllä jeees!


En vieläkään oikein tajua ettei maanantaina tarvi herätä viideltä, hassua. Mullahan on koko päivä aikaa vaikka järkkäillä noi meidän eteisen kaapit järjestykseen.


Päivällä pyörähdettiin kirpparilla, ei siellä kyllä lasten kanssa saa rauhassa kattella yhtään mitään. Ostin kuitenkin kuvassa etualalla näkyvät jutut. Kupit eivät tule normikäyttöön, vaan suunnittelin niille jotain ihan muuta. Siitä MYÖHEMMIN lisää:)
Näihin meni 4e/yht.

Tänä iltana kun lapset on menneet nukkumaan, meinaan rauhoittua miehen ja hänen vanhimman tyttärensä kanssa katsomaan leffaa. Herkutellen tietty....
Ja tuon Shrekin haluan katsoa huomenna lasten kanssa!!! Olikos noita Shrek-leffoja tullut nyt 4 vai 3? Mä tykkään niistä :D

Ei kommentteja

Kiitos viestistäsi :)