Uudistunut makkari- jee valmista tuli vihdoinkin :D


Keskiviikon moikat täältä aamukaffin ääreltä!
Eiks oo kivaa kun viikko on puolessa välissä ja viikonlopun odottelu voi alkaa... Mulla alkaa tämän viikon jälkeen talvilomakin, kylläpä tässä jo loman tarpeessa oonkin :D
Mutta, vihdoinkin se on valmis!!! Nimittäin se makkari.

Oon jo pitkään haaveillut makkarin värityksen päivittämisestä ja sitten vaan eräänä päivänä aloin repimään tapetteja irti. Ilman MITÄÄN sen kummempaa suunnitelmaa. Halusin tänne kuitenkin melko neutraalit värit, joita on sitten helppo piristää tekstiilein yms. Sekä tarkoitus oli toteuttaa mahd. pienellä budjetilla.
Rempan tiimellyksessä meillä vaihtui sitten sänkykin. Näitä lavapäätyjä oon ihaillut monessakin blogissa, joten sellainen väsättiin meillekin. Valkoisen värin sijaan vetäisin lavat mustaksi.
Viimeistelty vaikutelma saatiin sahaamalla sopivan pituinen lauta lavojen päälle hyllyksi. Periaatteessa nyt ei tarvisi yöpöytiä ollenkaan, mutta on ne silti kivat tuossa vieressä.

Anttilasta ostin Anno-merkkiset, ihanat pussilakanat. Me luovuttiin tuplapeitosta, joka nyt ajaa päiväpeiton virkaa sängyllä. Helmalakana olisi vielä tarpeen, Valko-siniruutuinen patja, johon mun silmät osuu huoneeseen tullessani aina ensin, ei sovi tuohon näkymään ollenkaan.

Mä tunnustan, että pari kertaa mielessäni kirosin koskaan aloittaneenikaan tämän rempan ja meinasin heittää hanskatkin jorpakkoon. Suunnittelin käveleväni aina silmät kiinni nukkumaan ja ruuvaavani kaikki lamput pois, etten näkisi kaameita keskeneräisiä, revittyjä seiniä..


Heinäseipäällä roikkuvat mun useimmin käyttämäni arkipuserot.

Muut vaatteet (ja paljon muuta turhaa) on piilossa isossa kaapistossa. (jota inhoan)

Ikkunaseinän maalasin prisman poistokorista ostetulla tunto-maalilla joka sävytettiin haluamaani sävyyn. Halusin mahdollisimman rosoista jälkeä ja loppupeleissä tuhrasin maalia seinälle talouspaperimytyllä.
Seinän kuivuttua sekoitin valkoiseen maaliin muutaman tipan mustaa ja tätä harmaata maalia sitten vetelin sinne tänne seinään pensselillä. Mies tuumasi vaan:"hullu, mitä jos ois menny pilalle?" Höh, no en mä tuollaisia ajattele, tehään sitte uudestaan!!!
Hintaa tälle seinälle tuli hurjat 25e -ei paha ollenkaan :)


Värikoodit: tumma seinä N499 Basaltti ja vaalean harmaa H499
Voipi olla, että saatte kuvia kyllästymiseen asti makkarista ;) Mä tykkään hirveesti nyt tästä uudesta ja vähän raikkaammastakin tyylistä tässä huoneessa.

Ja muistin virkistämiseksi, vanha kuva makkarista :) olihan se kiva tuokin, silloin joskus...
Nyt pikapika siistiminen keittiössä ja illaksi töihin.
Kivaa päivää <3 p="">

Ei kommentteja

Kiitos viestistäsi :)