Tiistain jupinoita ja ruuneperiä !

Moikka vaan!!!

Täällä on viikko alkanut melko laiskoissa merkeissä. Onko teillä päiviä, jolloin ois tehnyt mieli jäädä vain sänkyyn, tai päiviä jolloin tuntuu ettei mikään onnistu ja kaikki mitä yrität menee jotenkin pieleen?!!
Mulla on nyt menossa sellainen vaihe :D
Joten taitaa olla parempi olla yrittämättä mitään...Maanantaina meillä oli töissä kuntotesti, jossa tehtiin perusteellinen kehoanalyysi. Eli saatiin tietää kaikenmaailman rasva-ja nesteprosentit yms. Siihen päälle polkupyrä- ja lihaskuntotestit.
Mä oon satavarma että niiden laitteissa oli jotain vikaa...!!!
Siis että mun yleiskunto on noin... EI voi olla... Mähän oon elämäni kunnossa?!?
Onneksi on tulossa kevät, niin lenkkipolkukin alkaa taas houkutella. Toi hiihto kun ei ole yhtään mun laji.Kun tänään odottelin tyttöstä tanssiharkoista, poikkesin ruokakaupan kautta ja ostin tulppaanikimpun piristykseksi. Lapset kehuivat hoidossa leiponeensa niin hyviä runebergintorttuja ja halusivat ehdottomasti tehdä niitä kotonakin, joten nappasin ainekset niihinkin.Jotexsilta tulikin nyt jo uudet pidemmät verhot olkkariin ja samaan pakettiin olin tilannut pöytäliinakangasta.
Joo, taas vaan todetakseni etten ole yhtään liinatyyppi... Taidan surattaa tuosta kaitaliinan ja pari tyynynpäällistä.
Loppuilta kuluikin sitten tälläisissä merkeissä:D

Balettipukuinen molari ja harjanvarsilämääjä, no terve!!!Nyt ois onneksi munkin aika painaa pää tyynyyn, hyvän kirjan kanssa... Taidanpa jo vähän vilauttaa missä vaiheessa makkari onkaan...


Pirtsakampaa viikkoa teille sinne, mä painun nyt pehkuihin :)