Teräshyllyn seikkailu ja tynnyrituunaus


Ompas ollut väsyttävä päivä, vaikka aurinko on paistanut niin ihanasti. Ei taida tää lomailukaan sopia mulle, niinkuin ei ne päikkäritkään :O Tuntuu että saan paljon enemmän aikaiseksi arkena hosuen, kiireessä...
Mä siis katoin tänään jopa leffan keskellä päivää ja tälläistä ei oo tapahtunut sitten...no koskaan.
Honkkarista ostettu halpis teräshylly on täällä kuitenkin  seikkaillut. Ekaksi laitoin sen tuohon keittiön ja eteisen väliin ja nopeesti latasin joitan tavaroita siihen. Mies tuumas tuon nähdessään:"Tuo rumilus ei sitte keittiöön tuu!"AHA, NO EI SITTE! Siltikin kokeilin sitä vielä tähän toiselle KEITTIÖN  seinälle ja latasin TAAS tavaroita siihen...

Ei se kyllä tuohonkaan oikein sovi, joten hyllyn matka jatkuu. Muttei nyt, en jaksa taas siirrellä noita kamoja! Sekä jos tarkasti katsotte, niin  laitoin siihen hurjan kätevän lampun lueskelua varten, kun makailen penkillä pöydän ääressä selaten lehtiä.


Eilen illalla tuunailin tylsän valkoisen peltitynnyrin kontaktimuovista leikkaamillani salmiakkikuvioilla. Tulipa kiva :) Päätin myös, että loman aikana teen vähintään yhden tylsän rästihomman pois. Esim. tänään se oli pesukoneen nukkasihdin putsaus, koneen pyyhkiminen ulkoa+tiivisteet sekä lopuksi vielä pyöritin koneen 95 asteessa tyhjillään. Pikkujuttu, mutta miten tuonkin tekeminen on venynyt?


Toinen inha homma on näiden pesujauhepurkkien täyttäminen. Ai miksikö? No kun kaadan siitä jumalattoman kokoisesta pahvilaatikosta ainetta, niin osa menee AINA lattialle. Piristin tyhmää pesukonettakin tarroilla :) Hah!
Laiska töitään luettelee, vaimitensemeni?!


Ihana keltainen kivituikku on kirpparilöytö 3e.
Älkää kyllästykö sielä, tää postaustahti tuskin kauaa jatkuu :D


Mä odottelen täällä miestä ja poitsua jalkkisharkoista kotiin, tiedossa on mitäs muutakaan kuin löhöilyä!
KIVAA ILTAA!!!

Ei kommentteja

Kiitos viestistäsi :)