Säilyketölkkihyllykkö


Moiks!!!
Mahtava lauantaipäivä takana, pääsin tänään pitkästä aikaa parturiin. Ihan huippukivaa, että oon löytänyt parturin, josta lähden AINA tyytyväisenä lopputulokseen. Kiitos LURU <3 p="">
Illalla ajattelin vielä värjätä nämä uudet hiukset ja sitten jännätäänkin jo putouksen voittajaa.


Tein illaksi ison satsin hedelmäsalaattia ja mietin mitä ihmettä keksisin säilykepurkeista mitä meille on jo aika lailla kertynyt.  Suihkin sinkkisprayllä tölkit, vähän liimaa ja kieritin narua ympärille. Numerot lisäsin vielä kylkiin. Tästä tuli kiva "säilytyshylly" pikkutavaroille yms.


Enhän mä malttanut olla tuunaamatta tuota keittiön hyllyäkin... Sabloonan avulla lisäsin siihen tekstiä. No joo, en keksinyt mitään omaperäistä tähän hätään, joten storage saa riittää. Pienet lasipurkit saivat myös numerot kylkiinsä.


Tynnyriin lisäsin tarroja, nyt ei tule enää ihan niin paljon duudsonit mieleen :)


Oon jäänyt ihan koukkuun noihin tulppaaneihin, ostan aina uuden kimpun kun edellinen on kuihtunut. En malta odottaa kesää, jolloin saan omasta puutarhasta käydä hakemassa kukkakimppuja maljakkoon.
Jos siis maltan niitä kukkia leikata penkistä.Vaaleanpunainen väri on hiipinyt olkkariin asti. Ja ookoo, toi ruusupuska on tekokukka :) 


Meillä raikaa täällä koko kämpässä lätkäpelin äänet tv:stä. Mies ja pikkupoitsu ovat intohimoisia lätkäfaneja ja meidät tytöt on aivopesty siihen samaan hommaan. Mä tiedän sm-liigasta naiseksi ihan liikaa, hyvä kun kehtaan ees tunnustaa :D Ensi viikonloppuna päästäänkin kattomaan matsia livenä, kun miehen pomo vie meidät syömään ja lätkämatsiin, kiva irtiotto arjesta siis edessä.


Uuuuh, iiihhanat somelaiset muijat, kivaa lauantai-iltaa teille :)

Ei kommentteja

Kiitos viestistäsi :)