Old batteries- tölkkiYllättävän vähän harmittaa, että loma loppui! Meillä pikkuiset lomailevat vielä tämänkin viikon ja koululaisellakin on lomaa nyt. Sekä miehen vanhin tytär tulee meille tänään viettämään lomapäiviänsä.Mulla on työkamppeet pakattuna laukkuun ja itse suuntaan iltavuoroon. Ah, saan juoda siellä kahvini rauhassa ja syödä ruoankin ilman MITÄÄN keskeytyksiä :) Sekä ajatella rauhassa edes yhden ajatuksen loppuun asti ilman että joku on jotain vailla....AaaH!!!

Eilen illalla, ulkoilupäivän päätteeksi. kävin varastossa taas suihkimassa spraymaalilla. Tällä kertaa tuunauksen kohteeksi löytyi tyhjä pringles-purkki. Valkoisella tussilla kirjoitin kylkeen old batteries ja nyt meidän tyhjille pattereille on kiva purkki kodarin pöydällä. Tekstiä en saanut ihan niin kivasti tehtyä kuin oisin halunnut, mutta koittakaa itte kirjoittaa tussilla josta ei saa väriä ulos kunnolla :) Kelvatkoon noin!


Samalla mustan värin saivat puiset pyykkipojat.
Vihdoinkin sain laitettua verhon tuohon mun huoneen oviaukkoon. Alkoi jo ärsyttämään kun en keksinyt mitään millä peittäisin huoneesta näkyvän sotkun ja siivotahan en jaksanut ollenkaan...Mulla oli nämä verhot jo fb:ssä myynnissäkin, mutta otin ne nopeesti pois sieltä, tuohon ne sopii täydellisesti. Ei näy sotkut nyt makkarin puolelle :)

Eli kurkataan tuonne pikkukämppään kun oon saanut sen joskus siivottua:)
Toisesta sipsipurkista oon joskus aiemmin tuunaillut kynttilöille purnukan. Päällystin sen vain kivalla paperilla. Kukahan meillä on noi sipsit syönyt...en minä ainakaan...!

Tälläistäpä tänne tänään, pyykki-ja astianpesukone odottelevat tuolla tyhjäämistä, eli hommiin siis.
Muksaa maanantai-päivää teillekin!


Ei kommentteja

Kiitos viestistäsi :)