Mun blogi menee nyt PAKETTIIN !!!

HeippaHEI kaikki !!!


Nyt on tullut aika laittaa blogini täällä bloggerissa pakettiin ja narut sekä kaunis rusetti siihen päälle.
Suuntaan katseeni kohti uusia ja mukavia haasteita. 

Iloisin mielin, katse tulevaan ja vähän jännittyneenäkin jätän tutun blogger-ympäristön ja suuntaan höpinöideni ja tuunailujeni kanssa CASA-portaalin alle. USKOMATONTA :)
Siellä mua odottavat ihanat kollegat blogeineen, osa vanhoja tuttuja ja osa ihan uusia tuttavuuksia mulle. Menkäähän tekin heihin tutustumaan!!!Turha varmastikaan kertoa, että oon täällä aikas innoissani ja hämillänikin, miten mun pikkuinen blogiharrastus on kuitenkin kantanut siivet näinkin pitkälle.
Uuden osoitteeni ilmoitan teille ihanille lukijoilleni pikimmiten, nyt oon käynyt jo vähäsen muokkailemassa (lue tumpeloimassa) uuden blogini ulkoasua, uudessa osoitteesa. 
Nyt kannattaakin käydä tykkäilemässä noista blogini fb-sivuista, niin pysytte heti matkassani mukana. Toivon todella että seuraatte mua!!!!
Yritän saada toki tehtyä suoran siirron täältä bloggerista suoraan casaan, mutta tälläinen "nettihörhö" kun oon, niin saapi nähä osaanko :D


Siihen asti tämä blogi lomailee, kuullaan oikein pian lisää ja varsinkin siitä makkarin uudistuksesta, josta jäi kuvat ihan julkaisematta täällä!!!
Seuraava postaus ilmestyy sitten Casan puolella ja voi että mua jänskättää :D


Oikein ihanaa viikonloppua teille, muistakaahan relata :)


*kaikki kuvat postauksesa hurjan vanhoja :)