Lökölauantai JA nukkekotiproggis

Voi arvatkaa, oon kotona kahdestaan pikkutypyn kanssa. Mies lähti kaverinsa kanssa Poriin lätkämatsiin ja otti Jessen ja Sofian matkaan mukaan. Aamupäivällä porukka läks ja siitä alkoi meidän hauskuus... Meillä on ollut täällä niiin kivaa!!!


Ollaan laiteltu hiuksia, pukeuduttu, meikkailtu, lakattu kynsiä, yms muuta tyttöimäistä :)Aamupäivällä käytiin vähän shoppailemassa ja syömässä. Kotiin tultaessa tyttö tokaisi, "Mä aloitan nyt karkkipäivän ja katton leffan netfliksistä, niin sä äiti voit vaikka sisustella"  Hih!
Onks äidin tyttö :DTosiasiassa täällä nyt ei sisustella, vaan pitäisi lopetella tuo makkarin remppa. Tein meille uuden sängynpäädyn lavoista ja nyt mietin vanhan sängyn myymistä. Uusi pääty ja sänky on nyt niin kivat, sekä hyvät yöunet ollaan siinä saatu.
Siis oikeesti, meillä on pian kaikki kalusteet itse kyhättyjä... Mut mä tykkään, eikä tuo mieskään ole valittaanut. __vielä___

Keittiö
Remppa on menossa nukkekodissakin ja tänään aionkin keskittyä puuhailemaan tyttösen kanssa kahden, kun kerrankin saadaan olla rauhassa.

Olkkari
Ullakko ja kylppäri ovat vielä kesken. Ajattelin vaan maalata seinät, vai oisko teillä antaa kivoja linkkejä tulostettaviin seinämatskuihin nukekotiin??


Mä niin toivon että saisin jo ensi viikolla laitettua kuvia tänne blogin puolelle uudistuneesta makkarista. Toi että mies ei suostunut irrotamaan listoja, on teettänyt mulle hirveästi töitä. "Kun ne listat on nyt vihdoin saatu sinne kiinni, niin en ala niitä ton takia irrotteleen"...JA PLAAplaaPLAA.
Teippailen ja siistin reunoja pienellä pensselillä nytten, voi herranen aika... Siksi tämä remppa venyy ja vanuu, vaikka kuvittelin sen sujuvan suit sait!!!

En tiedä mitä te siellä odotatte, mutta toivottavasti ette pety, koska ei täällä nyt mitään huikean mahtavaa ole tulossa :) Värimaailma makkarissa on toki muuttunut ihan täysin ja pääsin viimeinkin eroon makkarin tv:stä ja muista oheis vempeleistä. Sekä tietty sänky on uudistunut.

Mut, ihanaa lauantai-iltaa, me täällä tyttösen kanssa odotellaan putousta alkavaksi :)
MUI!!!