Keittiössä taasNonii, se olis lomat lusittuna ihan kohta. Viikonlopun jälkeen taas sorvin ääreen :) No, mä oon ainakin levännyt ja iloisin mielin palaan töihin. Äh, mitä mä valehtelen, toinenkin viikko ois mennyt tuosta vaan kotosalla!!!
Mies tosin lähti töihin jo eilen illalla, mitähän lomailua tämä sen mielestä on?!? Kostoksi hain ittelleni irttareita, valvoin myöhään ja katoin leffan lasten mentyä nukkumaan.Hah -siitäs sai :) Vaikkakin mulla oli jälkikäteen kaamee morkkis mässäilystä...

Kirpparilta, joo tiedän taas oon ollut siellä, ostin numerotarroja 20 snt kappale. Länttäsin ne tuohon keittiön laatikostoon.


Teräshyllyn seikkailu on nyt päättynyt. Miehen pää on (TAAS) käännytetty ja hylly sai jäädä keittiöön. Tosiasiassa ostin tuon hyllyn sinne mun omaan pikkuiseen kämppään, mutta kivaltahan se tuossakin näyttää.


Kollaasiin lisäsin mun ensikengät, aika hauskat!!!
 

Se että hylly sai jäädä tuolle seinälle, vaati pieniä muutoksia kollaasiin. S-kirjainta irrottaessani lähti maalista pieni palanen ja vähän seinääkin. HITTO. Ollaanpas ihan hiljaa siitä. Mulla ei ollut mustaa maaliakaan, joten jouduin turvautumaan tussiin peittääkseni tuhot.Sanonpahan vaan, että kyllä oli laadukasta kaksipuolista teippiä.


Pallovalot sai lähtöpassit kollaasiseinältä ja ripustin ne kodarin kattoon. Ne saa palaa siinä yötäpäivää, ikinä ei tarvis tulla pimeeseen kotiin. Hm, näyttää ehkä vähän rypäleiltä?!


Ehdin jo tässä kuvaillessa vaihtelemaan hyllyssä olevien tavaroiden paikkoja, toin tänne rahapuun ja liimasin pyöreän tarjottimen seinälle.

Me lähdetään nyt uimaan ja palataan siistiin kotiin illansuussa. Palaan pian, kivaa päivää!!!

Ei kommentteja

Kiitos viestistäsi :)