Ikkunanpokista ja peileistä tuunattua :)


MOIKKA!
Nyt alkaa vanhojen tuunausten muistelot! Laittelen näitä eetteriin sitä mukaan kun ehdin postaukset tehdä...
Ekaksi vuorossa ikkunanpoka-ja peilituunauksia.  Vanhat ihanat ikkunanpokat on mummolasta saatuja.
Tämän ison neliruutuisen pokan tuunasin huurresprayllä. Leikkasin kontaktimuovista tähdet, jotka liimasin ruutuihin. Sitten vaan suihkin sprayllä ja lopuksi poistin tähtitarrat.
Jouluisin ikkunan takapuolelle, tähtien kohdalle oon teipaillut jouluvalot.


Tein toisesta vanhasta ikkunanpokasta taulun meidän portaikkoon. Puhdistin ja maalasin kehykset sekä lopuksi hion kulmia kevyesti. Takapuolelle liitin mustavalkoiset kuvat.


Kolmannen pokan lasit olivat rikki, joten irrotin ne kokonaan. Mittasin ja tilasin lasiliikkeestä sopivat peilit, jotkat kiinnitin pokaan lasien tilalle. 
Tämä peili pääsi yläkerran aulaan, koristetakan päälle.


Aulan koristetakan on mies valmistanut mun ohjeiden mukaisesti. En koskaan malttanut ostaa valmista takkaa, joten hätä keinot keksii.


Jyskistä ostin alennuksessa olevan peilin. Siitä irrotettiin peiliosa ja peilin ja kehyksen väliin lisättiin puuta. Lopuksi peili kiinnitettiin takaseinäksi ja nyt se monikertaistaa kynttilöiden loisteen :)Jouluna Toisesta samanlaisesta ale peilistä tein liitutaulun. Poistin peiliosan ja jäljelle jääneen pahvin maalasin liitutaulumaalilla.Tämä tuunaus on jo tuunattu uudelleen :) Suhautin sprayllä kehykset hopean väriseksi ja laitoin peilin takaisin paikoilleen.
Alakerran vessan ilme koheni huomattavasti uuden peilin myötä.Tämmöisiä pokatuunailuja!

Ei kommentteja

Kiitos viestistäsi :)