Get organised- tuunaus


Kävin Riviera Maisonin sivuilla ihailemassa kevään uutuuksia. RM on mun kestosuosikki, enkä vieläkään siihen ole kyllästynyt, vaikka "sisustustyyli" onkin muokkautunut tälläiseksi sekalaiseksi. Sen sijaan kyllästyn nopeasti näköjään noihin selkeisiin kuvioihin,  Mutta asiaan!Sivuilla oli valkoinen, ihana get organised-laatikosto pöydälle. Hintaa yli sata euroa!!! Tästä sovelsin ideaa meille kotiin sopivammaksi, niin hinnan kuin värinsäkin puolesta :) Lempituunausvälineet esiin, spray, pensseli ja valkoinen maali. Ja näin kirpparilta ostettu, rottinkinen ja alunperin kellertävä lokerikko sai uuden ilmeen.No olihan se vaikeaa tuon tekstin teko siihen, mutta eikös siinä luekin ihan selvästi get organised?!! Jos oikein siristää silmiä niin saa selvää?? No joo, näyttäähän toi teksti siltä kuin sen ois ekaluokkalainen kirjoittanut, mutta olipas hankalaa tuohon rottinkiin kirjoittaminen.
Taidan ujuttaa tuon hökötyksen miehen työpöydälle. Siinä kun on aina kaikki paperit ja tavarat sikin sokin. Tämä vois olla pienenä vihjeenäkin sille :)

Ostin minimanista alepöydästä kukan ruukkuun, joka on ollut tyhjillään jo pitkään. En käsitä miksei mun hoidossa sisäkukat elä ollenkaan! Joko kastelen niitä liikaa ja joskus en ollenkaan...Eipä sillä, en oikein noista viherkasveista edes välitä. Älkää kysykö mikä kukka tämä on, en tiedä:)
Ja saa kertoa jos tiedätte mikä tämä on?!?

Jee, aurinko paistaa ja vesi tippuu räystäistä, ihanaa!!!
Näpyttelin huomiseksi valmiiksi vanhoja tuunauksia part 1, pysykäähän linjoilla!

Ei kommentteja

Kiitos viestistäsi :)