Uudet verhot

Olipas mukava viikonloppu!!!

Vaikka remppailu valmistuukin tooosi hitaasti ja pikkuhiljaa alkaa jo nyppimäänkin tuo keskeneräisyys, niin toisaalta tämä on kaikista mukavin vaihe.
Ideoita pyörii päässä samalla kun nysvään tuon tapetin irrottamisen kanssa ja jotkut pääsevät sitten ihan toteutukseen asti.
Vaikkakin välillä meinaa epätoivo iskeä! Meillä on nyt kaksi parivuodetta makkarissa ja se vie aikas paljon tilaa... Ja ei, me ei nukuta eri sängyissä:D
Mulla on vaan tässä sivussa (yllättäen!) valmistumassa eräs tuunauskin, jonka onnistumisesta ei ole takeita. No ymmärrätte sitten kun näätte.


Viikonloppuna sain uuden huippukivan facekamun ja ollaankin nyt viestitelty puolin ja toisin :)
Vaikuttaa ihan mun oloiselta tyypiltä!!! Eikä siinä ihan kaikki... ;)  Mutta siitä toisella kertaa lisää.


Viime perjantaina sain puhelimeeni viestin, että jotexin postipaketti ois noudettavissa. Hih, mitähän mä oon tilannut oli eka ajatus. No niitä hullun halpoja taftiverhojahan se paketti sisälsi, mutta toimitus kun kesti ja kesti, niin eihän sitä enää voikaan muistaa mitä on tulossa !?!

Yks inhokki kotihomma on silitys ja ikkunaverhojen vaihtaminen. Siksi meillä onkin olkkarissa roikkuneet nuo valkoiset purjerengasverhot jo vuosia. Olisko hei jo vaihtelun paikka??


Verhot oli tosi ihanat ja edulliset, mutta liian lyhyet. Kattokaa ny!!! Kuvittelin verhojen laskeutuvan ylipitkinä ihanasti tuohon lattialle. Joo ei. Luultavasti tämä harmaa verhopari menee uudistuneen makkarin ikkunalle, siellä kun on matalempi kattokorkeus. Ja samantien tilasin pidemmät olkkariin.Mutta, mutta... jos täälllä mun blogissa on lähiaikoina vähän hiljaista, niin se johtuu ainoastaan iltavuorosta sekä rempan saattamisesta loppuun. 

Kivaa viikkoa kaikille, pidetäänpä positiivista energiaa yllä !!!

Moikka