Remppaviikonloppu edessä :) tai :/


IHANAA, se on viikonloppu, TAAS!!! Nämä viikot vilisee ihan silmissä... Muistan kun työpaikan seinällä katsoin tammikuun ekalla viikolla kalenteria ja ja koko tammikuu näytti niiiin pitkältä. 
Ja nyt, ihan just se on lusittuna :) Helmikuussa koittaa viikon vapaus töistä ja mitään ei olla (vielä) sille viikkoa suunniteltu. Ois kyllä aikas kiva olla vaan. 
Joo, mä tiedän etten ihan tuohon oleluun pysty, mutta siis jos käytäis perheen parissa ihan vaan vaikka jossain kylpylässä tai jotain?!


Eilen sain siivottua yläkerran suunnilleen kuvailukuntoon. Alakerran vierashuoneesta toin Riviera Maisonin tyynyt harmaata sohvaa koristamaan. Valkoinen puuarkku etualalla on siirretty tuohon odottelemaan lopullista sijoituspaikkaansa, joka voi löytyä luoja ties mistä.
 Olipa kiva herätä aamulla töihin (hitto viideltä) ja lompsia unenpöpperössä muiden vielä vetäessä sikeitä, keittämäään kahvia, Keitin oli ladattuna valmiiksi ja vieressä oli viesti jossa luki, "mahtavan siisti yläkerta!!!" No joo  ja vielä jotain muutakin siinä luki, mutta eipä siitä sitten enempää :)
Voiko perjantaipäivä enää paremmin alkaakaan???


Tänään poikkesin ruokakaupan kautta kotiin -hitsi kun voisi ulkoistaa noi käynnit. Tai edes sen kauppakassien kantamisen ja tyhjäämisen kaappeihin, ois kyllä aika mahtavaa. 
Mutta siis, kun tulin kotiin, mies oli siivonnut alakerran, luxusta sanoisinko. No, eihän se noita tyynyjä ja peittoja osaa asetella kuten haluasin, mutta ihan kaikkea ei voi vaatiakaan :)
Kauppareissulta ostin ihan ekat tulppaanini, mun lempikukkia. Sievästi pienillä nupuilla olevat, lilan väriset nappasin mukaani.


Kuvat on napsittu tähän postaukseen vähän sieltä sun täältä. Nyt ei tarvinnut hirveesti stailatakaan (lue siirtää romuja pois kuvista), koska meillä on nyt ihan oikeestikin siistiä. 

Monen muun asian tavoin, oon hurahtanut tuollaisiin nappityynyihin. En edes tiedä mikä niissä vetää.


Ja arvatkaapa mikä tuolla pullovalon takana nojailee seinää?! Se on metallinen "rautamatto", joka oli meidän ulko-oven eessä portaalla mattona (pihapuolella siis.) Spraymaalilla suhautin sen mustaksi ja aikas kivahan siitä tuli.

Oikein kivaa viikonloppua! Täällä otetaan (taas) rennosti :)

PssT. älkää pliis kysykö meidän makkarista mitään.