IHAN jumissa ja sinkkisuhu ja se rautaketju :)

 HuiHAI, meillä on täällä yläkerta ihan mullin mallin!!! Just tultiin tanssiharkoista ja siinäpä se ilta sitten onkin, kohta iltapalaa ja nukkumaan... Eilen kun pääsin töistä otin pienet päikkärit ja loppuillan olin sitten ihan tööt. Ei mulle kyllä sovi enää edes pienet päikkärit.

Heinäseiväs & rautaketju

Aloin kuitenkin repimään makkarin tapettia pois, mun olis tarkoitus muuttaa vähän värimaailmaa siellä. En vaan ole uskaltanut ääneen sanoa, ettei mulla oikeesti ole mitään tarkkaa suunnitelmaa sen suhteen... No, ei kai noiden tarvi kaikkea vielä tietääkään. Löysin prismasta puoleen hintaan tunto-maalia ja se sävytettiin mun haluamallani värillä. Yhden seinän ajattelin vetäistä sillä... Kuvassa on nyt se mihin käytin fb:ssä kertomaani rautaketjua.

OSTA enemmän värikkäitä vaatteita!!!

Mun vaatteet on lojuneet kaapissa ja sen perukoilla ihan sotkussa. Nyt sain käyttöpaidat siististi henkareille. Eli nyt kaapissa lojuu enää housut, t-paidat yms muut sotkussa :D
Tällä hetkellä tuonne vaatteiden alle on työnnetty penkki ja muita romuja pois rempan tieltä.


Muuten makkarin tilanne on aika...hmm paha. Jäin ihan jumituksiin sen tapetin repimisen kanssa. Alku sujui hyvin ja nyt tilanne on potenssiin kaks siitä mikä kuva on fb:s. ÄÄÄH!!!


Sen sijaan pikkutuunauksia on kiva tehdä, ne valmistuu niin nopeasti! Tässä oon hedelmäsäilyketölkit suhauttanut sinkkisprayllä ja sabloonan ja akryylimaalin avulla tein tekstit.
Hitsi, näitä voisikin tehdä lisää, vaikka yrteille tms.Ja ookoo, mä oon vähän shopannutkin, GG:n ihanat kupposet, mut nää oli -15% Ei voinut jätää, ihan parhaat teemukit :)
Lasten piirustuksille hommasin valkoisen mapin. Meillä näitä taideteoksia valmistuu kuin liukuhihnalta ja nyt parhaimmat ja kivoimmat pääsevät kansioon. Kiva selata piiroksia sitten vanhempana ja en millään raaski kaikkia roskiinkaan heittää!!!

Sehän on ballerina :) HUOMAA luistimet jalassa!!
Ja dear työkamut, jos mulla on loppuviikon tyhjä katse tai jään tuijottamaan tyhjyyteen, niin mä mietin vaan, että mitä hittoa keksin tuon makkarin suunnitelman suhteen... Viikoloppuna pitäisi sitten laittaa tohinaksi.

Aah, enää pari harkkapäivää (lapsilla), sitten voi taas rauhassa tuunailla :) Kuinka helppoa olikaan silloin kun ei tarvinnut toimia autokuskina 3krt/vko.

Valivali, hienoahan se on että harrastaa...

Mä meen nyt tuijottaan tuota makkarin revittyä seinää, moips!!!