Eka 2013 postaus + salmariboxit




 Korkataanpa blogivuosi 2013 käyttöön. Ootteko tehneet lupauksia tulevan vuoden varalle? Itse en koskaan lupaa ääneen mitään, en saa niitä sitten kuitenkaan pidettyä.
Hiljaa mielessäni oon kuitenkin tehnyt montakin lupausta... Ja tätä "uutta elämää" on nyt eletty ...4 päivää... Hmmm, ompas aika mennyt hitaasti :)



 Askartelin ts. päällystin tylsät pahvilaatikot tällä ihanalla ruutupaperilla. Ajattelin säilöä näissä kynttiläitä ym muuta tilpehööriä mitä meiltä löytyy.
Joululehdet on nyt pakattu vanhaan matkalaukkuun odottamaan ensi joulua. Postilaatikkoon on tupsahdellut kevätkuvastoja jos mistäkin... Ilahduin selatessani hm:n kuvastoa, siellä oli paljon seepraraitaisia tuotteita home-puolella. Muistin omassa kaapissa majailevan pehmoisen peitteen ja jätin ne tuotteet klikkaamatta koriin.


Tänään lähtee kuusi ja kaikki muutkin koristeet.  En oikein vielä tiedä millaista sisustusta laittelisin kaiken joulukrääsän jälkeen!!! Ainakin tilaa tulee taas lisää ja jotenkin helpompi hengittääkin, kun runsaat koristeet on pakattu pahvilaatikkoihin.


Keräilin sellaisia tavaroita olkkarin pöydälle, mitkä nyt on tällä hetkellä mieluisia.... Jotain tätä tyyliä (?)  siis tulee, mutta tuskin muutokseen käytän euroakaan. Kaikki pitää siis löytyä omasta takaa:)


Missähän mä olin silloin, kun jaettiin taitoja virkkaamiseen ja kutomiseen??? 
Näin ihanat patalappuset sain joulupukilta.


Psst! Täällä käytiin taas pieni keskustelu miehen kanssa :D

Mä- mulla ois yks idea!!!!
Mies- luoja en haluu tietää.

XXX

Aha, no okei. mä tulkitsen tuon siis niin että saan sen toteuttaa...Eikö niin?!! Huomenna aion mennä sitten k-rautaan pyörimään -yksin.

Kivaa viikonloppua !!!