Onnea Suomi

 Hyvää itsenäisyyspäivää suomalaiset ! 

Eilen vähän siistiessäni paikkoja, käänsin keittiönpöydän (taas) vaihteeksi toisinpäin. Musta penkki pääsi muuhun käyttöön ja nyt olisi hakusessa pari kivaa tuolia pöydänpäihin.
Valkoinen sohvapenkki on ihan mun lempparipaikka, siinä on mukava makoilla ja lukea kirjaa teekupposen kera.

Tähtitarjotin odottelee suklaakonvehteja. Vai söinkö mä ne jo??

Meidän itsenäisyyspäivään kuuluu mun pikkuveljen synttärijuhlintaa, illalla ulkoillaan sekä sytytellään ulos kynttilöitä ja tänään voisikin kaivella joulutekstiilit esiin.

Linnanjuhliakin on tänä vuonna kyllä pakko seurata, moneen vuoteen en oo viitsinyt noiden juhlien vuoksi edes avata tv:tä. Tänä vuonna sinne on päässyt meidänkin tuttuja. Aika jännää ja hienoa!!!Tarkemmin katsellessa ottamiani kuvia, huomaan epäkotia mitä en täällä livenä hoksaa ollenkaan... Tästäkin kuvasta huomasin, että matto vähän epäsymmetriassa pöytään nähden. No joo, ehkä 10cm, mutta kuvassa se kyllä pistää silmään...


Vinkkaampa vielä näistä Askon tähtitableteista, vaan 2,50 e/kpl. Eivätkä ole mitään kankaisia, vaan nämä voi ihan rätillä pyyhkäistä puhtaaksi. Tähtimukit olivat myös tarjouksessa samaan hintaan, mutta jätin (ihme) ne hyllyyn. Noita kippoja ja kappoja kun tursuaa jo joka kaappi :)
Kuvien laatu on ihan peestä, mutta en oo budjetoinut uutta kameraa ittelleni vielä hetkeen... Koittakaahan kestää siellä!!!

Kaksfooninkisen paketti odottelee mua postissa, kurkataan ens kerralla mitä meille sieltä kotiutuikaan :)

Mukavaa vapaata!!!