Lehtijuttu MEILTÄ ilmestyi :)

 Meillä kävi muutama kuukausi ihanat Ilona Pietiläinen ja kuvaaja Hanne Manelius. Kun Ilona otti muhun yhteyttä, ei mun tarvinnut yhtään miettiä ettenkö haluasi mukaan tähän mahtavaan juttuun.

Voi kuinka mahtava ja jännittävä ja rento kuvauspäivä olikaan:) Edellisenä päivänä podin sellaistakin tyyny-ja torkkupeittokriisiä, etten koskaan... Mitä esille, mitä kaappiin ja ainiin siivotakin vähän voisi jajaja...


Mutta voi kuinka rentoja ja ihania ihmisiä he olivatkaan, tunnit hurahtivat kuin siivillä ja varmasti useita kuvia tulikin Hannen valkattavaksi. Ja itse vaan mielessäni ajattelin, että mitähän kuvattavaa meillä  muka on ???


Mutta nyt pitelen tuoretta Talo&Koti lehteä käsissäni ja tuntuu ihan uskomattomalta, että meidän koti on sen sivuilla...
 Kääntelen sivuja hieman posket punottaen, miten noiden omakuvien katselu onkin näin vaikeeta :O
Juttu on todella onnistunut ja kuvatkin niin upeita!!!!Mun sydämeen painui ihanat muistot tuosta kuvauspäivästä ja tunsin pienen hetken itseni jotenkin tärkeäksikin.


 Ainoat pienet epäkohdat, jotka nyt ei itseasiassa yhtään edes häiritse, olivat s.40, jossa puhuttiin Sintun huoneen enkelinsiipivalaisimesta... Huonehan on tosiasiassa mun tuunailu/askarteluhuone, joka on meidän makkarin yhteydessä. Eivätkä nuo siivet ole valaisimet laisinkaan...Mutta, hei kiva idea :)
Sekä saman sivun "takka" sijaitsee yläkerran aulassa, eikä olohuoneessa. Olkkarissa meillä on ihan oikea takka :D
Mutta juu, ihan sivuseikkoja nuo, muutenkin ihan sydän hyppäsi rytmistään kun ekan kerran avasin lehden, siis vau, mitä ammattilaiset saavatkaan aikaan!!!

Samassa lehdessä on juttu blogikollegan Mallan kodista, niin ihana ja suloinen koti heillä 
Sanonpahan vain, että hyvin on tämä etelä-pohjanmaa edustettuna tässä lehdessä, tällä kertaa :)


 Tarkkasilmäiset lukijani ehkä huomasivatkin, että keittiöömme on muuttanut kaksi uutta tuolia. Tällä kertaa tuollaiset puunväriset. Ja alesta tietty .

Mä ihan kerran vielä selaan tuon lehden, ihanaa viikonloppua :)