Joulukuusi

 Terkkui sairastuvalta! Tosin nyt alkaa jo helpottaa, miksi sairastelut osuu joka vuosi tähän joulunalusaikaan?!! 

Meillä koristeltiin eilen illalla kuusi, tai siis lapsethan tuon tänäkin vuonna koristelivat. Siksi oksilta saattaakin löytyä mitä ihmeellisempiä koristeita, samalla oksalla voi roikkua useampikin pallo ja latvatähti vinksottaa miten sattuu...
Mutta mitäs tuosta :)Meidän kuusi on tänäkin vuonna muovinen. Sekä mauttomat värivalot koristavat oksia ja sekalainen seurakunta muita koristuksia. 
Mutta on se meidän näköinen :D


Ilolla saan seurata lasten riemua ja jännittynyttäkin tunnelmaa -"äiti, enää neljä yötä jouluun!". Nyt kun oon ollut kipeänä, mulla on ollut hyvä syy delegoida erinäisiä hommia muillekin perheenjäsenille. Pikkuhiljaa on koti saanut jouluisia koristuksia ja tekstiilejä. Lahjoja oon paketoinut yhden silloin, toisen tällöin ja nytpä nekin alkavat olla valmiina.
Kuulostaa stressittömältä ja sitä se onkin!!!


Perusteellisia joulusiivoja ei meillä tänä vuonna sen kummemin tehdä, kaikkien kaappien ei tarvitse olla tiptop. Ainoastaan sauna puunataan ja saatiinpa sinne uusi kiuaskin tällä viikolla. Kyllä nyt kelpaa lämmittää joulusaunaa :)Joulumieli syntyy sydämestä, ihmisistä, kynttilänvalosta, kiireettömyydestä sekä rajattomasta suklaan syömisestä. 


Älkää kysykö miks meidän puukopassakin on jouluvalot....
Ne vaan on!!!


Nyt palailen tälläisen jouluisen vihkoni pariin. Kyllästyin etsimään osoitelappustani kortteja kirjoitellessa ja päätin keräillä tälläisen joulukirjan. Tänne kirjoitan ne osoitteet, liimailen lapsista otetut joulukorttikuvat, lahjatoiveet, joulureseptit yms...

Voikaahan hyvin ja

HYVÄÄ JOULUA KAIKILLE LUKIJOILLENI  

 ♥