Jouluinen haaste & pari DIY-idistä

Kaunis kiitos haasteista ja tunnustuksista mitä oon saanut. Oon ihan otettu kaikista niistä, tosin ajan puuttuessa en aina ehdi niihin vastaamaan ja jakamaan eteenpäin... Yritän kuitenkin parantaa tapani :)

JOULUISEN HAASTEEN sain Kahden kerrostalon asukkeja-blogia pitävältä Seijalta sekä Home Vanillan Mialta.

1. Kerro muutaman kuvan ja sanan kera miltä joulu tulee tänä vuonna näyttämään teillä.


Löysin kaapinperukoilta ihanat valojouluverhoni, jotka ostin kun muutettiin jouluksi 2007 tänne uuteen kotiin. Valkoiset ledivalot on ommeltu verhojen "sisään".  Tänä vuonna jätin paperiset tähdet pois ikkunoilta kokonaan ja ripustin tilalle tuon itsetehdyn pallokranssin.
Tähdet ja punainen väri kuuluu meidän jokaiseen jouluun.

2. Jaa helppo ja hauska DIY-idea

Tässäpä tulee ompelutaidottoman tai laiskan ompelijan viirivinkki...
Niinku mä oon :)


Lippuset on leikelty ihan tavallisesta A4-paperista ja mustalla tussilla piirtelin kirjaimet niihin. Rei`ittäjällä narulle kulkuväylät  ja valmista tuli. 


3.Mikä on paras sisustukauppa joulun alla ja miksi

Voi kuulkaa, kyllä se on tämä meidän paikallinen Sapira. Ja tämä ei oo maksettu mainos :)

4. Miten paketoit joulun kauneimmat lahjat

Meillä lahjat paketoidaan ihan tavallisiin joulupapereihin. Yritän kuitenkin valkata mahdollisimman kivannäköistä paperia... Paketit on kuitenkin revitty lasten toimesta niin nopeesti auki, etten jaksa ressata paketoinnin kanssa yhtään.

5. Mikä tulee olemaan tämän joulun trendijuttu sisustuksessa/koristelussa

Ei harmainta hajua :D En muutenkaan ole mitenkään trenditietoinen tai edes halua olla... Mutta voisin veikata että luonnonmateriaalit: havut, kävyt sammaleet. Sekä varmasti hopea/valkoinen/blingbling voisivat olla se juttu tänä vuonna.


Loppuun vielä henkari-DIY
Tämän ihanan rautahenkarin iski työkamu käteeni kun tyhjennetiin ja siivottiin pukukaappeja työmaalla. Mä tiesin heti mitä siitä teen :)

Katkaisin alimman rautalangan ja taivutin päät. Nyt siinä voi säilyttää paketointinaruja, teippejä tai mitä ikinä mieleen juolahtaakaan.
Kiitos Hanna!!!

Sain viikolla tämän ihanan Ilona Pietiläisen Talven taikaa-kirjan. Kirjassa on blogimaailmastakin tuttuja koteja ja täynnä ihania kuvia ja tekstejä. Ootteko koskaan lukeneet Ilonan tekstejä? Aivan ihanaa luettavaa, oon ihan koukussa ja nyt on metsästyksessä muitakin hänen kirjojaan.

 Itse oon täällä potenut useamman päivän kuumetta, eikä vieläkään helpota. Ehkä ei ois kannattanut käydä buranan voimalla töissä :/


Nyt kuumaa juomaa ja kirjan pariin, ihanaa viikonloppua!!!