Höyhenkuuset


Moikka!
Uh, onneks tää typerä maanantai on ihan kohta ohi... Heräsin aamuneljältä painajaiseen, enkä edes halunnut nukahtaa enää, ettei sama kaamee uni jatkuisi. Lapsiin kohdistuvat painajaisunet on pahinta mitä tiedän. Piti ihan käydä kurkkimassa nukkuvia lapsia varmistaen että kaikki on hyvin.

Me oltiin eilen Hevisauruksen keikalla ja voi että meidän pikkuiset tykkäs. Ja kyllä siinä omakin jalka naputti lattiaa rytmin tahtiin :)


Muistatteko kun uhosin etten osta tänä vuonna mitään uusia joulukoristeita? No se lupaus on pitänyt. Sen sijaan on tullut sitten itse väkerreltyä joitain tekeleitä.
Näihin höyhenkuusiin ostin tarvikkeet Tiimarista.


Eli pari styrox-kartiota ja höyhenpussin. Liimalla lätkin höyheniä kiinni kartioihin. Nyt kyllä hiukan huvittaisi tehdä paljon isompikin höyhenkuusi, niin kivat näistä tuli !


Kirpparilta (mistäs muualtakaan!?) oon keräillyt tuollaisia pieniä joulutonttusia.


 Tänään meillä herkutellaan kylmillä tortilloilla, nyt ei huvita yhtään ruoanlaitto. 
Sohvapenkki on saanut jo punaisia tyynyjä ja olkkarin ikkunaan vaihdan tänään jouluverhot.
Muistakaahan ARVONTA, julkaisen voittajan keskiviikkona :) 
 Tosi kivaa, että teitä osallistujia on noin paljon ja uusille lukijoille tervetuloa, toivottavasti pysytte linjoilla arvonnan jälkeenkin?!?


Kuullaan taas pian, täällä on menossa mattorumba eli tuo tuonne ja tää tilalle eiku ei sovikaan ja oikeestaan haluaisinkin uuden....Kuulostaako tutulta??? :)

Ja vielä PssT. Vielä tämän päivän ajan Kaksfooninkinen verkkokauppa tarjoaa -25% tilauksenne loppusummasta Koodilla KolmenTähdenKoti1112 

Nyt blogikierrokselle, moikka!