Arvonnan voittaja ja arjen pieniä iloja :)

Eilen ajelin töiden jälkeen lasten kanssa kirjastoon. Luen itse paljon ja iltasatu lapsille kuuluu meillä ihan jokapäiväiseen rutiiniin. Mikäpä onkaan mukavempaa kuin vilkkaan ja meluisan päiväkotipäivän jälkeen kömpiä aikuisten sänkyyn rauhoittumaan ja kuulemaan satua.
Tälläisiä kirjoja me lainattiin tällä kertaa... Mimmi lehmä-kirjat on (mun!!) molempien lasten mieleen, Tatu & Patu on poitsulle ja prinsessakirjat tietty tyttöselle.


Sekä itselle löysin kivoja sisustuskirjoja selailtavaksi. 
Eikä maksanut MITÄÄN :D


Arvonnan suoritin eilen illalla. Googletin netistä arvontakoneen ja syötin sinne numerot. Vähensin tietty omat kommenttini sekä tuplakommentit. 

45

Random numbers generated Dec 11 2012 at 20:24:24 by www.psychicscience.org
Free educational resources for parapsychology, psychical research & mind magic.

Numeron 45 takaa paljastui Minna kommentillaan:
Kivoja ideoita. Mukana ihanassa arvonnassa 2 arvalla :)
Mukavaa joulun odotusta!
 *


Laitahan mulle sähköpostilla osoitetietojasi, niin saan paketin pian matkaan!
Mattorumba on nyt ainakin keittiön osalta päättynyt ja sinne vaihdoin tuon mustan tekstimaton. Askosta ostin muovisen, harmaan tähtimaton. Mattoa voi pitää myös käännettynä, jolloin värit ovat käänteisenä... Ja pitäisi olla helppo pitää puhtaanakin :)


Huomenna vuorossa olkkarin järkkäilyä uuteen uskoon. Ja ihan niin kuin arvasin, mun joulukortit odottelevat vielä osoitteita.tuossa pöydällä.. Viimeiseen päivään jäi lähettäminen tänäkin vuonna :D

*psst. kiitos ihanista tunnustuksista & haasteista... Palailen niihin paremmalla ajalla:)

Öitä!!!