Yhteistyökumppani ja wc:n "uus" peili

Moikkamoi

Saanko ylpeänä esitellä blogiyhteistyökumppanini, Kaksfooninkisen
Minnan sanoin kuvattuna:

"Kaksfooninkinen on yhden naisen yritys, joka syntyi pitkän harkinnan jälkeen. Piti päättää etsiikö äitiysloman jälkeen uuden työpaikan vai perustaako oman yrityksen, josta on jo kauan aikaa haaveillut.  Joten tässä tulos :) Toukokuussa 2012 avasi ovensa Kaksfooninkisen kivijalkapuoti Laihialla ja kesällä avattiin verkkokauppa. 
Kivijalkapuoti sijaitsee kaksfooninkisessa  (kaksi täyttä kerrosta) pohjalaistalossa, joten tässä selitys myös yrityksen nimeen.
Puoli vuotta on mennyt aivan hujauksessa ja tästä kiitos kuuluu asiakkailleni! Toivottavasti edessä on vielä monia ihania vuosia puodin kanssa :)"Kun Minna otti minuun yhteyttä, ei mun tarvinnut kahta kertaa miettiä suostunko yhteistyöhön. Tälläistä rohkeutta ihailen, omien haaveiden ja unelmien tavoittelua!
Seuraavalla Vaasan reissulla mun eka pysäkki on kyllä Laihia :)

Verkkokaupasta löytyy ihania sisustutuotteita, AlbaBaby-lastenvaatteita sekä käsintehtyjä Aava-koruja
Koodilla KolmenTähdenKoti1112 lukijani saavat 10.12 saakka -25% alennuksen tilauksestaan.

Verkkokaupassa on lisäksi toimituskulut vain 2e vuoden loppuun saakka!!!
Käykäähän kurkkimassa ja tilailemassa vaikkapa täytettä pukinpussiin :)Ja sitten siihen veskiin... Tämä peili oli ennen valkoisilla kehyksillä ja toimitti liitutaulun virkaa muutaman vuoden. Ja koskapa meillä on useampi seinä maalattu liitutaulumaalilla ei erillistä taulua tarvita ollenkaan.
Siispä vaihdoin siihen peilin takaisin ja suhumaalilla vetäisin kehykset hopean väriseksi.

Tulipas jotenkin ylellisen oloinen vessasta, ihan kuin vaatisi kristallivalaisinta tuonne kattoon...

Täältä näet millainen peili vessassa oli ennen.RM-korutelineessä säilytän tämän hetken lempparikoruja. Hammastikut säilyvät tuollaisessa pienessä lasikuutiossa :)
Oon suunnitellut blogin puolella lukijoilleni pidettävää arvontaa ja tänään kaupassa käydessäni nappasin mielestäni kivan palkinnon mukaan.
 Olkaahan kuulolla, ehkäpä jo huomenna ehdin polkaista arvonnan käyntiin!!!