Säilyketölkkilamppu ja tunnustuksia

 HeippaHeiii

Huis vaan, sinne vilahti taas viikko...Eikö meekin aika nopeasti ja marraskuukin on JO!
Meillä ei joulu vielä näy ja yritän pitääkin sen silleen vielä.
Takana kiva viikko niin töissä kuin kotonakin. Touhuiltu vähän sitä tätä ja tuota, ei mitään erikoista ja just hyvä niin :)
Yks päivä duunailin tuollaisen lampun kodarin ikkunalle : tavallisen säilyketölkin kanteen taiteilin reiän ja ujutin lamppuhommelin sisään.


Sopis ehkä paremmin keittiöön, mut siellä on se roikkalamppu. Olkoon nyt tuossa, paremman puutteessa.


Minäkin oon ollut onnekas ja saanut tunnustuksia monestakin paikasta, yritän nyt keksiä jotain vastailtavaa...
Monille vanhoille lukijoille saattavat olla jo tuttuja juttuja, mutta oon ilokseni saanut paljon uusiakin lukijoita -tervetuloa kaikki :)
Sekä nyt en muista sainko vielä jostain muualtakin tän tunnustuksen!?!! (Aika hektistä tää mein arki täällä on, vinkkaa jos unohdin sinut linkittää!!!!)
Sain blogista MA VIE ET LE REVE M:ltä ja  KAHDEN KERROSTALON ASUKKEJA-blogista kasi-haasteen.
Tunnustuksen säännöt ovat:
1. Kiitä tunnustuksen antajaa
2. Jaa tunnustus kahdeksalle bloggaajalle
3.Ilmoita näille kahdeksalle tunnustuksesta
4. Kerro 8 satunaista asiaa itsestäsi


1. Olin kotiäitinä lähes 5 vuotta. 

2. Silloin kyllästyin kokkailuun, koska piti vääntää 2 lämmintä ateriaa päivässä -uh. Nyttemmin alan taas innostua patojen ja pannujen käyttämisestä

3. Oon piiloblondi -eihän uskoisi :D

4. En muista koska viimeksi olisin istunut tv:n edessä tuntia kauempaa!! (haaste itselle -katso elokuva)

5. Kesäkilot roikkuvat lanteilla ainavaan... Asiaa ei helpota lähestyvä joulu... Jospa sen jälkeen aloittaisi laihdutuksen -taas....

6. Nyt tuntuu että sadepilvi on väistynyt tämän meidän kodin yläpuolelta ja paljon kivoja asioita tapahtuu nyt meillekin. 

7.  Haluaisin (TARVITSISIN) uusia vaatteita ja meikkejä ja kenkiä ja ... Aina tulee täytettyä vaan noita pikkuisten vaatekaappeja. 

8. Osaan pitää salaisuuksia jos mua pyydetään niin tekemään. Nytkin mulla on salaisuus, jonka haluaisin palavasti kertoa kaverille, mutta mua on kielletty niin tekemästä...ARGHT!!! Mä en kestä EN, mutta pakko on.. Aika hankala tilanne, sanoisinko.Toinen tunnustus tuli  Anne-Marilta blogista Villa Wallin.
Tunnustuksen saanut saa vastata seitsemään kysymykseen, sekä jakaa tunnustusta eteenpäin blogeille ja tiedottaa valituille asiasta

1. LEMPINUMERO: 3

2. LEMPIELÄIN: kissa

3. FACEBOOK VAI TWITTER : face, vaikka oman nimen takana olevia sivuja tulee enää toooosi harvoin käytettyä.

4.  INTOHIMONI : sisustus eiku tuunaus eiku kirppistely :D

5. SUOSIKKI VIIKONPÄIVÄ: Perrrrjantai -tietty

6. SUOSIKKIKUKKA: tulppaani

Ja mulla ei oo nyt yhtään aikaa miettiä kenelle tämän jakaisin ja linkitellä heitä tänne joten EXTRA paljastus siis kehiin...


Löysin kivan tapetin makkariin, sellaisen vaaleanharmaan jossa oli kiiltäviä kuvioita. Ihan siis niin erilainen kuin tuon meidän nykyinen tapetti sielä. Ja en oo miehelle siitä vielä uskaltanut mainita sanallakaan. 

Täällä odottaa pienehkö ylläri taasen kun mies kotiutuu töistä. Musta maalisuti viuhahti pienesti keittiössä, sekä maalasin tuon ikeasta ostetun säilytysjustkan (toinen kuva) mustaksi ja hyvältähän se näyttää noinkin.

Nyt toivotan hurjan kiwaa perjantai-iltaa teille!!! Mä paan ny koneen kii ja yritän kattoo jotain leffaa---saas nähä kuin käy :D