Lakua ja lattea ja Lento ja vastauksia kommentteihin ja...

 Kiitos kaikille ihanille lukijoille jotka kommentoitte edelliseen postaukseen, en nyt ehdi erikseen vastailemaan tällä kertaa teille... Kaikkien kommentit luin kuitenkin ilolla ja vastailen tässä postauksessa kysymyksiinne:)

Desing Paola Suhonen
En käyttänyt mitään pohjamaalia maalatessa, noloa edes tunnustaa, mutten edes hionut noita pintoja. Pyyhin ainoastaan rätillä puhtaaksi ja sitten vaan tositoimiin :) Maalatessa käytin pientä telaa ja suurimman osan maalailin liitutaulumaalilla. Pinta vaati kaksi maalauskäsittelyä, osin kolmekin. Kaappien koristelistat (ylhäällä olevat) maalasin helmi kalustemaalilla, musta & puolihimmeä.
Oon tosi tyytyväinen lopputulokseen, nyt meidän keittiön väritys on lakua ja lattea :)

Keittiön reseptikyltit on honkkarista ja keittiönrugot on ihan tavallista kalustelevyä(?) Purlinalle tervetuloa!!!
Nipsux ja Anna, en mä mitään erityistä syö, nukun vaan aina tosi hyvät yöunet :)


Lapset lähtivät eilen mummoloimaan viikonlopuksi. Itse pääsin eilen töistä iltakasilta ja heti kotiin päästyäni nopeesti saunaan ja bilekuteet päälle. Mulle annettiin aikaa puoltoista tuntia saada itteni ihmisen näköiseksi.
Tarkoitus oli ihan vaan nopeesti käydä yms yms. Kummasti se vaan ei taas onnistunutkaan... Harvoin kun minnekään pääsee, niin kyllä sitä tulee sitten irroteltua kunnolla :D -UHHUHTänään olo ei kyllä ollut sitten mikään mahtava. 
Kauppareissulla oli pakko kuitenkin käydä, koska jääkaappi ammotti tyhjyyttään. Käytin bonukset tällä kertaa tähän palovaroittimeen. Kiva kärpänen lensi siis meidän kattoon.


 Sainpas vaan ommeltua ne harmaat karvatyynytkin! Näille tuli hintaa 4,5e/kpl 


Dermosil-paketinkin  hain tänään, tilailin sieltä ihania tuotteita pukinpussiin ja itsellekin klikkasin muutaman tuotteen, suklaisia juttuja tällä kertaa ja testiin menee kyllä heti tänään.
Tykkään tosi paljon dermosilin tuotteista, niissä on hinta/laatusuhde kyllä kohdillaan!Washi-teippiä oli tullut taas ohlsonille! Kahden kerrostalon asukkeja : mä voin kyllä täältä sulle lähettää teippipaketin jos on tarvis?!!


Meillä mies laittelee viimeisiä kattolistoja yläkertaan, no eihän me olla asuttukaan tässä vasta kuin sellainen neljä vuotta -mutta enhän mä tietenkään valita :D Nytpä on yks motkotuksen aihe vähemmän....


Toivottelen tunnelmallista iltaa, mä täällä jo ikävöin lapsia...Mitähän ne tekee just nyt?!?

MoikkaMoi!!!!!