ARVONTA, intiaanityttö ja hylätyt joulupallot


VIIKONLOPPU !

...Vihdoinkin! Oon monena iltana viikolla yrittänyt väsätä arvontapostausta, mutta joka kerta joku lapsista on ollut jotain vailla ja mun sen hetkinen vähäinenkin järjenjuoksu on keskeytynyt :D  Nyt ostin ruokakauppareissulla pikkuisille puuhalehdet ja nyt on hetken rauha.

JA TÄTTÄDÄÄ, NYT KOLMEN TÄHDEN KOTI ARPOO

No mitäs muutakaan kuin tähtituotteita. Eli jakoon menee tähtikuusenkoristeita (12kpl/pkt), harmaa tähtitorkkupeitto (eli ole fleece vaan jokin pehmeämpi materiaali?) sekä karkkikeppejä. Arvonta päättyy 14.12. joten toivottavasti paketti ehtii vielä jouluksi perille....

EDIT* Muutetaas arvontapäiväpäivä 11.12.  niin paketti ehtii varmasti jouluksi uudelle omistajalle :)
Kuvaa saa käyttää linkitykseen.

SÄÄNNÖT:

 Tähän arvontaan voivat osallistua uudet ja vanhat lukijani, anonyymisti ei mun blogiin voi valitettavasti kommentoida ollenkaan, joten sulla täytyy olla profiili. Tilin voit luoda TÄÄLLÄ ja lukijaksi voi liittyä sivupalkissa olevaan blogini lukijat linkkiin.


Yksi arpa tulee pelkästä kommentista
Toinen arpa ropsastaa lukijana olemisesta tai lukijaksi liittymisestä
Kolme arpaa saa linkityksestä tai fb-jaosta

Lähtekää osallistumaan, mä opettelen tuon arvontakoneen käytön mikä on netissä !!!

Kaikille hurjasti arpaonnea !!!

x

Viikolla mun missioni oli löytää tytölle lauantaina olevaan tanssiesitykseen intiaanityylinen mekko. Ja mistähän sellaisen löytää tähän vuodenaikaan? Mä en kyllä mistään tähän hätään. 
Jälleen kerran kirppari pelasti mut. Näin tuollaisen naisten topin 3e ja päässä alkoi samantien muhia idea.
Ihan ekaksi pienensin paidan tytön kokoon,


sen jälkeen saksin paidan helman hapsuiseksi ja lisäilin vielä helmiä hapsuihin ja solmin solmut päihin.
"Äiti tää on tosi ihana." Paras palkka mun pienelle vaivannäölle.Kävin viikolla myös joitakin joulukoristeitani läpi ja paljon olikin varastoituna sellaisia "huonoja palloja" eli joista on väri lähtenyt jostain kohtaa tai ripustusnaru uupuu tms. muuta vikaa.


 Muistin jossain nähneeni palloista tehdyn kranssin ja tässäpä tulee mun versio siitä. Pallokranssiin tein lisäksi tuollaisia villalankapalloja. Eli kieritin lankaa styrox-pallon ympärille, apuna mulla oli erikeepperiä joka kiinnitti narun styroksiin.
Tälläinen iso pallokranssi siitä syntyi. Aika ihana, vai mitä?!!

 

Täällä puhaltaa ihan älykylmä tuuli, mutta lunta ei näy vielä missään. Noinkohan ylettyis tänne asti se eteläisessä suomessa oleva lumimyräkkä? Nyt takan sytytyshommiin ja leppoistakin leppoisemman viikonlopunviettoon.

IHANAA VIIKONLOPPUA TEILLEKIN !