Sanomalehtiseinä

 MOIX vaan ja syksyistä viikkoa! 
Viikonloppu hujahti taas ihan liian nopeasti. Eilen sain kuitenkin laiteltua pihaa talviteloille ja koko päivä menikin ulkohommissa.
Vieläkin jäi tehtävää mm. trampan purkaminen ja suihkulähdepumpun varastoiminen ja itseasiassa vaikka mitä muitakin hommia jäi kesken...


Tähän liitutauluun saa piirtää sekä viikon tärkeät menot merkataan muistiin näkyville.

iso pyykkipoika prisman alekorista 2e

Lauantaina sottasin liisterin ja vähän maalinkin kanssa ja tässäpä lopputulosta. Tämä kuuluu taas siihen sarjaan *hitto mitä mä menin tekemään* mutta teinpä taas kuitenkin :D
Kirpulta oon joskus ostanut vanhoja kotiliesilehtiä ja nyt liisteröin sivuja eteisen seinään. Tulipahan ainakin hmmm. erilainen! Oikeastaan se ei livenä näytä noin sekavalta, tai sitten mun silmä on jo tottunut seiniin.


Tässäpä kuvaa mistä lähdin tuunailemaan. Aika boooring, vai mitä?


Tiimarista nappasin joku kerta tälläiset muoviset korit. Nyt ne auttaa meidän "pyykkihuollossa". Ennen laitoin portaille puhtaat, pyykistä tulleet lastenvaatteet omiin pinoihinsa toivoen että lapset tajuaisivat viedä ne omiin huoneisiinsa. 
Niin ei kuitenkaan koskaan käynyt, paitsi vanhin poika tajusi omansa viedä (mutta huom vain omat vaatteensa). Nyt jokainen on napannut oman korinsa mukaan ja jopa meidän pienin on laitellut vaatteensa omille paikoilleen. Ai että mä pääsen nyt helpolla :)


Ihku punainen lamppu piristää synkkiä ja sateisia päiviä.

Apua, mulla ei muuta asiaa olekaan nyt (-kään).

TAKE CARE !