Rahi + säkki = RAHISÄKKI ??

Muikkeli !!!

Kivaa kun viikko on kääntynyt paremmalle puolelle ja viikonlopun odotus on alkanut. Taas on ollut touhuntäyteinen viikko ja tänään mulla on 4 tuntia omaa aikaa ennen töihin lähtöä kun poika on eskarissa ja tytöllä on hoitopäivä.


Varastoa järkkäillessä mua vastaan tuli vanha rahi, josta päällinen oli mennyt rikki sekä kahvisäkkejä, joita ostelin pari vuotta sitten muutamalla eurolla.


Kun tuo ompelukone on nyt kaivettu esiin, niin surautin rahille uuden päällisen ja hitsit kun tulikin hauska lopputulos.


Seuraava uhri oli roskistuomion saanut miehen neule. Se muuttui neuletyynyksi. Harvoin enää maltan ostella 50e "merkkityynynpäällisiä", koska kyllästyn niihin nopeasti. Sitäpaitsi itsetekeminen on KIVAA :)


Hihoistakin meinaan vielä jotain keksiä... varsinainen martta täällä :D


Viikonloppuna meille ostettiin kuntopyörä. Mulla on joskus ollutkin kuntopyörä, mutta annoin sen veljelle vuosia sitten. Voi hurja miten paljon noi onkaan kehittynyt siitä... Tosi hiljainen polkiessa, ei häiritse edes nukkuvia lapsia. (paitsi se mun puuskutus). Löytyy mm. sykkeenmittaus ja kaikkea muuta mihin en vielä oo ehtinyt perehtyäkään.
Nyt saan talvellakin polkea ja tv:tä katsellessa kunto kohenee kätevästi :)


Nyt nopsaa maalaamaan kirppislöytöä !