Ompeluksia ja pieniä ostoksia Hitsit että nämä viikonloput menee niin nopeesti ohi... Ihan just oli perjantai !Oon yrittänyt saada meidän pihassa rästihommia tehtyä. Tänääkin aurinko paistoi niin ihanasti, että monta tuntia hurahti ulkona nopeasti. Tosin valmista ei kyllä tullut vieläkään...h-u--o-h.

Recipe for friendship
Tässäpä kuvia niistä ompelutekeleistä, mitä sain aikaan viikolla. Pari tyynynpäällistä sekä verhot aulan ikkunoihin.
Ompelu olikin ihan kivaa puuhaa, kun sain rauhassa tehdä! Samalla valmistui pikkupoitsun huoneeseen verhot ja tyyny.
(kuvia tulee joskus kun huone on siisti ja kuvattavassa kunnossa)
 Aulan ikkunat on kyllä todelliset murheekryynit. Sinne ei nimittäin laskevan katon vuoksi saa laitettua edes verhotankoa. Tein sinne sitten tuollaiset "laskosverhot". Ja kylläpä taas vähällä ilme piristyi ryhdikkäämmäksi.Mä tykkään kyllä ihan kympillä nyt tuosta meidän aulasta. Harmi kun tulee niin harvoin vietettyä siellä aikaa. Iltaisin joskus lasten mentyä nukkumaan, saatan katsoa tv:tä siellä(joka on tuolla kaapissa+muut laitteet)  tai selailla lehtiä, mutta  muuten tuokin tila on ihan lasten valtakuntaa.

Lauantaina kävin pikapikaa minimanissa, joka lopettaa ja avaa uuden myymälän joskus ennen joulua uudessa osoitteessa. Siellä oli nyt hyvät alet menossa !
Ostin pienen purkin, josta tuunailin myöskin tulitikkusäilytyshommelin, raapaisupinnan laitoin myös tuonne pohjaan.


Ulos tarkoitetun ledipallovalosarjan laitoin ikkunalle ja parvekkeelle oven välistä menee johto, jonka päässä on se hommeli joka kerää auringonvalon. Tää 9 pallon sarja n.5e. Saapa nähä kerääkö se valoa niin että noi palaa illalla ?!?


Pyykkipussi myöskin minarista, tänne lapset laittavat likapyykkinsä ja mun on helppo viedä ne alas kodariin pestäväksi. Hurjan kätevää :)


Magee kolmioliikennemerkki oli noin 4 ekee. Uskomatonta, mutta toi meidän ammattiautoilija (mies) ei muistanut mitenpäin tuon kolmion tulis olla... Kärki ylös vaiko alas. Hmmm. ehkä aika pelottavaa :DPeuranpään laitoin keittiön kollaasiseinälle ja sen kaulassa roikkuvat kirpulta osteutut puuhelmet.


 Iso kello pääsi mun yöpöydälle. Ainaski näkee aamuisin kellonajan, vaikka silmät ois miten rähmäiset tahansa


Tässähan tää päivitys, toisella silmällä seuraan bb:tä, johon en kyllä vieläkään oo oikein koukuttunut. Aika tylsä vuosi nyt tällä kertaa. 
Eipä mulla taaskaan muuta :D

Kivaa ensi viikkoa teille!!!