Kiivetään hetkeks aulaan !


Kiire, kiire ja kerran vielä kiire ! Aamupalaa, eskariin, toinen lapsi hoitoon, ruokakauppaan, hakemaan lapset eskarista ja päiväkodista ja sitten kiire töihin... PUUUH!!!!
Sanomattakin varmaan selvää, etten ole ehtinyt blogeissa pyöriä.


Kuvistakin tulee näin synkällä ilmalla tosi tummia, plääh ! En jaksa nyt käsitellä näitä tän kummemmin kuitenkaan.... KIIRE !!!
Tällä viikolla on kotihommat ja sisutelut olleet vähissä. Yhtenä päivänä ehdin pyörähtää kirpparilla -kiireellä tietenkin. Paras löytö oli tällä hetkellä mulle ajankohtainen jumppakeppi 7e  (tai miksi tuota sanotaan?). Nyt täytyisi vielä metsästää siihen käyttöohjeita.

Tuo kelta-musta on puunkantokori!

Työviikon katkaisi mukavasti käynti kosmetologilla. Harvoin tulee itse sinne tilattua aikaa, nytkin sain lahjakortin rentouttavaan kasvohoitoon. (se oli kyllä kaikkea muuta!!!!). Siinä vaiheessa kun kosmetologi käytti jotain rautaista välinettä mun naamaan, olin ihan varma että oon lapsena kiusaanut tuota kosmetologia ja nyt se sitten kostaa mulle :)
Seuraavana päivänä oli hartiat älykipeet ja pelkäsin että kasvotkin olisivat ihan mustelmilla... 


Jaa että mitä nää pastellit on ja mitä ne tekee meidän aulassa? Makkarin pastellisävyt vain jotenkin levisivät tännekin. Rento"tyyli" jatkuu siis yläkerrassakin.
Ihan jotain muuta kuin alakerran musta-harmaa-valkoinen. Aikas kiva niin!Talolyhtyjä keräilen pikkuhiljaa, mun mielestä nää on niin söpöjä.


Keittiöliinasta ompelin tyynynpäällisen. Takapuolelle laitoin vaan valkoista lakanakangasta. Minä ja  mun ompelutaidot, ei kauheesti ole kehuskeltavaa...


Jouluiset sisustuslehdet on kaivettu esiin, mutten niitä vielä ole oikein selaillut. Tänä vuonna en aio aloittaa hössötystä niin kuin viime vuonna! Silloin teki mieli jouluiset sisustusjutut kantaa varastoon jo tapaninpäivänä :)

Mulla on tänään vielä edessä päiväkotikeskustelu ja iltavuoro... Sekä edessä PIENI blogitauko. 

Kivaa viikonloppua kaikille, kuullaan taas pian!