Keittiön tuolit ja blaablaaaBlaa

 Ooooo-La-LaAAA perjantai tänään!

Miten se tämäkin viikko mennä vilahti jo ohi? Takana on ihan tavallinen viikko ilman mitään sen kummempia ihmeellisyyksiä. Arkista aherrusta töissä ja kotona pyykkivuorien selätystä, ruoanlaittoa ja lasten harrastuksiin kuskaamista ja muutenkin tasapainottelua, että kaikki olisivat tyytyväisiä...  :)

Kuinka noilla pienillä voikin olla eripuraa melkein joka asiasta? Tai miksi kaikki asiat pitää huutaa kovaan änneen, tai ylikaiken: miksi ruokakaupan keskikäytävällä pitää ottaa painimatsi??!!! H_U_O_H vaan ja tervetuloa viikonloppu tänne.


Mun kello herättää aamuviikolla 4:55 ja iltaisin painan pääni (=kaadun sänkyyn) viimeistään kymmeneltä. Joka ilta yritän ottaa omaa aikaa lasten mentyä nukkumaan eli lukea, surffata netissä tai katsoa tv:tä, mutta kyllä se väsy vie voiton ennenaikojaan!!!


Näissä kuvissa seikkailevat nyt ne uudet keittiön tuolit, jotka maalasin kiiltävän mustiksi. Aikas kivathan niistä tulikin... Nyt meidän rottinkituolit vaeltavat täällä etsien paikkaansa ja hitsi vie niitä on 6 kpl sijoiteltavana tänne :/ Osa on pakko varmaan viedä varastoon.
 Myydä niitä en kuitenkaan halua, koska ne tulevat takaisin keittiöön jossain vaiheessa kuitenkin. Tai sitten ne on ihan täydelliset kesällä terassille. Elikkäs meidän "uusi varasto" täyttyy hyvää vauhtia *mistään en malta luopua -tyyppi täällä hei :DKäänsin pöydän vielä toisinpäin, vaihtelua se on pienikin siirtely !!! Nyt pöydän ympärille mahtuu ainakin 7 tyyppiä. (hmm. itseasiassa 9 jos vähän tiivistetään!).
Tämän ison pöydän ympärillä meillä piirrellään ja askarrellaan, luetaan lehtiä ja mitä nyt milloinkin. Keittiön keskipiste :D


Kokeilin nyt tuota ajastettua postaustoimintoa, joten kun tämä ilmestyy eetteriin, oon töissä ja silmäilen kelloa vähän väliä koska se mun viikonloppu alkaa...


Ja koko päivän oon varmana miettinyt mitä kivaa me tehtäisiin viikonloppuna, mitään pakollisia menoja kun ei nyt ole -ihanaa :)
Mun päässä on miljoona suunnitelmaa, ihan vaan pieniä juttuja jotka pitäisi saada valmiiksi tai toteuttaa, mutta mikäs kiire tässä valmiissa maailmassa on ?!?

Palaan taas pian, luultavasti jo viikonloppuna !