HOMEMADE pullovalo


 Lauantain (pakollinen) lököpäivä


Mikään ei oo inhottavampaa kuin se, että perjantaina töissä alkaa kuume nousta ja kurkku on kipee ja tiedät varmasti et viikonloppu menee sairastaessa. Nyt nappasin 800 buranan nassuun ja johan hetkeks helpottaa :)


Aulaan lisäilin tänään valoa: vanhan pullon sisään tiputin jouluvalot. Aika helpolla tuli kiva pullovalo. Ihan verrattavissa tuohon meidän design-valaisimeen :)Kirpulta oon keräillyt vanhoja, nahkaisia matkalaukkuja ja edellisellä kirppuilukierroksella ostin mustan ja harmaan laukun. Ja vaan 8e yhteensä !
Onhan ne hienon näköisiä, mutta sen lisäksi meillä säilötään näissä mm. kirjoja ja lehtiä.


Kirpulta oon keräillyt myös näitä omppu/tähti-kynttiläkippoja. Suhautin ne sprayllä hopeanväriseksi. Alkuperäiset värit: keltainen,sininen,vihreä eivät oikein meille sopineet.


Monissa lapsiperheissä on tällä viikolla koettu onnenhetkiä ensilumen laskeuduttua maahan.
Niin meilläkin ! Kaikki mahdollinen talvirekvisiitta on kaivettu lasten toimesta varastosta esiin, pulkat, sukset lumikolat ja -lapiot...you name it.
Itse oon juossut sisällä ikkunasta toiseen, kun lapset halusivat ehdottomasti tänäänkin ulkoilemaan ja itse olin kuumeessa, enkä jaksanut mennä ulos. Kyllähän nuo jo pärjää ulkona kahdenkin, mutta en vaan uskalla jättää vahtimatta, eihän sitä koskaan tiedä mikä vahinko sattuu....Täällä soi spotifystä Jesse Kaikuranta, meidän pikkuneiti on aivan ihastunut hänen lauluihinsa ja nytkin se tansii tuossa musiikin tahtiin. Tanssiharrastuksen tulokset kyllä alkaa näkyä  
Ite odottelen miestä töistä kotiin, että viikonloppu voisi oikeesti alkaa täällä.
Seuraavaan postaukseen tulee sitten fb:ssä näkyilevä löytö!!!
    
Moikka!