tuninghenkarit ja lastenvaatteita -muualta kuin kirpulta :D


Raitisilmamyrkytys! Melkis koko päivän ollaan inventoitu tuota meidän varastoitavaa omaisuutta. Suurimman osan niistä olis varmaan saanut laittaa kiertoon (roskiin), mutta mä oon just sitä tyyppiä että *tuotahan voi vielä joskus tarvita*. Valmista ei siis tullut vieläkään, mutta oi vitsi että meillä on nyt hieno ja upee ja lämmin ja iso varasto!!! Tilaa siellä on ainaki 30 neliöö ja valtasin heti itselleni oman nurkkauksen sieltä.Ai niin, näissä kuvissa on nyt leimailujuttuja... Henkarit kohteena tällä kertaa. Riviera Maisonin henkareita ihailin ja hypistelin, mutten malttanut maksaa yli kahtakymppiä muutamasta henkarista.
Joten ikean henkareihin leimailin tekstejä.
Osa pääsi jopa keittiöön lehtien säilytykseen... Onko ihan hassuja?!?


Ja ettette sielä ihan luule että meidän lapset kulkee pelkissä kirpputorivaatteissa, laitan kuvia viimeisimmistä hankinnoista. Prismassa oli kivoja tähtijuttuja lapsille!!! Tytölle koriin nappasin fleecetakin.


Lindexiltä (no joo, alerekistä) nappasin pojalle tähtifarkut. IHANAT!!!!


Tykkään H&M lastenvaatteista. Hinta-laatusuhde on näissä kohdillaan... Meidän neidin lempiväri vaatteissa on vihreä, johtuneekohan punaisista hiuksista :D


Lindexin pehmoiset velourhousut on ihan huippuja päiväkodissa ja muutenkin. Ne onkin vissiin aina *ota kolme, maksa kaksi alessa. Smurfit on kivoi ja hittijuttu lapsilla nytten :)


Talviromppeet toin myös varastoa siivotessa sisälle. Lapset saivat ostettaessa itse valita haalereidensa värit näitä ostettaessa. Tyttö valitsi ihanan, melkeinpä neonpunaisen haalarin. Kuva ei kyllä anna oikeutta värille.
Oon siis ollut tosi tyytyväinen ticket to heavenin-talvivaatteisiin. Nimi heillä onkin jo muuttunut, oliks se joku ticket outdoor nykyään?!
Kakkoshaalareina meillä on lassiet ja tyytyväinen oon ollut niihinkin!!!

Nyt taas saunaan, hiukset on ihan valkoisena rakennuspölystä, ens viikolla vielä laitellaan hyllyjä varaston seinään yms. vitsi mä oon niin tyytyväinen nyt tuohon meidän varastoon... Eipä tätä oo odotettukaan kun se 4 vuotta :D

Ihanaa mulla on aamuviikko töissä :) Kivaa viikkoa teillekin!!!