Torstai 6.9.


Mun aamu alkoi tänään kivasti, sain nukkua pitkään! Aamupala jäi väliin, joten kokkailin tuollaisen sekasalaatin, johon heittelin kaikkea mitä en tavallisesti laita salaattiin: pähkinöitä viinirypäleitä kierrepastaa...Tulikin melkoisen ruokaisaa.
Samalla napsin kuvia keittiöstä... Täällä on nyt uusi pakastin/jääkaappisysteemi. Me jouduttiin hieman muokkaamaan tuota hyllykköä, että saatiin kaappi mahtumaan tuohon syvennykseen. Eli yläkaapit lähti ja sain haluamani avohyllyn nyt keittiöön. Kaapinovi lähti toisestakin paikkaa keittiössä, mutta hylly on nyt niin sotkussa, että kuvia siitä toisella kertaa :)


Ikeasta mun matkaan lähtee kynttilöiden lisäksi aina näitä maustepurkkeja.

 Oreganoa pitääkin ostaa.


Hyllyn takaseinän maalasin liitutaulumaalilla ja tein sinnekin kirjoituksia, ne nyt ei kyllä kuvassa tuon tavaramäärän läpi näykään...


Kaapin sisällä on ylellisen näköiset sinertävät ledivalot, aikas kivat!


Ikeasta hankin mustan tauluhyllyn ja se pääsi maustepurkkitelineeksi. Laitettiin se melko korkealle, ettei vesihöyry ihan heti pilaa sitä.


Täksi syksyksi ostin vitamiineiksi omega-3 ja multitabseja. Kun vain muistaisi joka päivä ottaa niitä!


Ulkona oli tänään jo tosi kylmä!
 Laitoin takkaan tulen ekaa kertaa tänä syksynä. Nyt vetäisen nuo tossut jalkaan ja istahdan sohvalle tv:n eteen. Äh, enpäs vedäkään, ei tuohon toiseen jalkaan mikään tossu mahdu!!!

Narupallot on pyöritetty ja toivottavasti seuraava postaus olisi jo niistä :)