Sunnuntaina...

...Olis saanut nukkua pitkään, mutta mäpäs heräsin aikaisin! Aamulla näytti siltä että alkaisi sataa, mutta sepäs ei mua lannistanut, vaan painelin ulos hommiin.


Kauppojen auettua hain syyskukkia, mutta aika huono tarjonta oli, pitää ens viikolla käydä tsekkaamassa multasormi vielä. Vai olettaako ne että vielä kesäkukat olisi kauniina puutarhassa?!! Jotain kuitenkin sain ostettua.


Kanervat jäivät vielä kauppaan. 
Lyhtykynttilät säilön kirpparilta ostetussa ilvestälkissä.
Mukavaa kun ei tarvi sisältä asti hakea jos tahtoo laittaa ulos kynttilöitä.


Meille muutti tuollainen "tissinaikkonen" kesällä. Lapset ihmetteli miten sillä on toi toinen tissi paljaana ja se oli niiden mielestä tooosi hauskaa :) Minimanista ostin suihkukaivon ja tein mielestäni hyvät kaupat, koska tuo maksoi vaan 19,90e. Ja varmana saat lorinasta pissahädän....!


Sommittelin aikani kuluksi tuohon kaaren alle liuskekiviä. Kaino toive miehelle, josko se ne tuohon asentaisi lopullisesti?Syyslannoitussäkki pitäisi ostaa, vai onko jo liian myöhäistä? Jotain pientä sain tänään tuunattuakin, otin mun vaaleanpunaisen työkalupakin esiin ja vasaran sieltä...


Paukuttelin tavallisen suolakurkkutölkin kanteen reiän ja suihkautin sen mustaksi spraymaalilla. Lankakerä sisälle, muutama tarra kylkeen ja siinä se!
Nyt pysyy naru kuivana ulkona. Tuota narua käytän todella paljon puutarhassa, koristelussa ja oonpa sitonut narulla vadelmat ja ohjannut humalaköynnöksen kasvuakin.

X

Mut nyt meen pakkaamaan eskaripoitsun reppua ja Sinin hoitopäivät alkavat pitkän kesäloman jälkeen huomenna. Jännä päivä siis :)

Jaksuja teille ens viikkoon!