SUNNUNTAI 16.9.2012

Muhui!!!

Aikas magee tavispäivä takana, nää o niitä parhaita!!!
Vietettiin eilen "tyttöjen" shoppailupäivä läheisessä naapurikaupungissa kirpulla ja kaupoilla sekä käytiin syömässä Thai Housessa. Mitään ihmeellistä en löytänyt, mutta olipahan kiva laatupäivä siltikin. 
Kotiin tultiin niin myöhään, että saikin painua suoraan pehkuihin.

Taimi-koristetyynynpäällinen minimanista


Mua nauratti viime viikolla käydessäni täällä meidän paikallisella kirpparilla kun mun vieressä yks hieno vanhempi nainen (- kalliit vaatteet, iso tukka ja meikki ja korut -you know), tutki mun kanssa samaa pöytää ja sen puhelin soi. No ei siinä vielä mitään, mutta se valehteli langan toisessa päässä suoraan olevansa cittarilla ruokaostoksilla. Ei siis kehdannut myöntää olevansa kirpputorilla!!! hahahhaaaa!

Puiset leimasimet puurasiassa lapsille 1,5e -kirpulta
En mä oo tajunnutkaan hävetä sitä jos ostan jotain kirpparilta, eikä se kyllä ihan sitä tarkoita, että tässä elellään köyhyysrajoilla jos jotain kirpulta ostaa?!?  Vai?  En tiedä, enkä välitä, hölmö liikaa maksaa :D
Nykyisin on ihan hyvää tavaraa kirpputoreilla ja kierrätys kunniaan.
Mehän hukutaan tai (meidän lapsenlapset) tänne kamahelvettiin jos ei aleta kierrättää!!!

Sininen ja harmaa Kivituikku kirpulta 7e/kpl


Silloin löysin pojalle nämä me&i paidat 4e/kpl. Etin ja etin vikaa paidoista, mutten löytänyt, eivätkä ole edes pesussa kulahtaneita, miks näin halvat? Ei kai kukaan vielä valmista me&i-piraatteja??
Ihanat silti :)Mieheltä pyysin Porin tuliaisiksi nämä patalappuset, nyt ne sopii kohta meillekin. Hain nimittäin räsymattoja ja aion ommella meille myös niistä  maton. 


Eiks oo söpöt???!Ja niin, mä en saa laitettua kommenttia millään läpi teille joilla on salasanavahvistus päällä. En käsitä, mielestäni kirjoitan sanan i-h-a-n oikein ja monta sanaa yritän, ei vaan mee! Pliis ottakaa pois ne vahvistukset!!!

Eipäs muuta, huomenna TAAS MAANANTAI :/