Penkki ja kirppuilua ja uus rm-jutska :)


Nyt on vihdoin jotain valmista esiteltävää teille. Täällä ollaan ihan maalihöyryissä! Keittiöntuolit ovat vielä kuivumassa, mutta penkki on VALMIS, jee!
Vesiväripensselillä ja valkoisella maalilla tein vielä tekstin "take a seat". Kuulen jo mielessäni miten mun isä tulee kommentoimaan tuota tekstiä kun sen näkee, eihän teillä ole seattia -huoh.


Eilen päästiin töiden jälkeen rauhassa pyörimään kirpputorille, koska lapset olivat mummolassa. Joitain kivoja löytöjä teinkin ja paljon olisi vielä ollut ostettavaakin... En kehdannut kaikkea kerätä koriin, koska mies oli mukana :)


Tytölle lindexin tunikamekot. Jostain syystä nää on niin ihanat mun mielestä...


Pieni liina, muovinen popcorn astia ja pipareille lautanen. Kaikki yhteensä 7e.


Kinsellan kirjoja/pokkareita oon keräillyt ja nyt löysin kaksi kovakantista 4e/kpl. Pari pokkaria tilasin 
wsoy:ltä,( himoshoppaajan sisko, himoshoppaajan vauva). Mitähän vielä uupuu???
IHANA lyhtyvalo ja vaan 6e. Nyt pitäisi keksiä sille joku kiva paikka.


Tänään käytiin ravintolassa syömässä ja pitihän mun päästä käymään Sapirassa huokailemassa. Tämän säilytyskipposen olin päättänyt ostaa, heti kun se tulee tänne myyntiin ja siellähän niitä oli!! Hinta kirpaisi, mutta tämähän oli harkittu ostos, joten...

Nyt me lähdetään hakemaan lapsia kotiin, saadaan taas ääntä ja tohinaa tänne. Illalla tiedossa lenkki, sauna ja herkuttelua kera leffan -ihan parasta lauantaita teillekin !!!