Pallovalot ja i ♥your blog

Kyllä oli aamulla mukava laskeutua rappuset alas, kun alakerran lattia hohti puhtauttaan. Pieneistä ne on munkin ilot revittävä :)


Eilen illalla sain valmiiksi narupallerot. Laimensin tavallista erikeepperiä vedellä pieneen sankoon ja sinne kastoin ilmapallot. Hanskat kädessä aloin pyörittämään narua pallon ympärille. Välillä valelin liimaa pyöritetyn narun päälle.
Tosi sottaista puuhaa, suosittelen tekemään kylppärissä! Mun olis kannattanut suojautuakin paremmin, mulla oli lopuksi hiuksetkin liimassa :)


Annoin pallojen kuivua yön yli ja sitten puhkaisin ilmapallot sisältä. Askartelukaupan täti sanoi että hiljalleen sitten päästät ilman pois palloista ja vedät ilmapallon narujen välistä pois.
Juu, ei se mulla kyllä ihan noin mennyt! Ilmapallot olivat tarttuneet kiinni  naruihin ja sain  käyttää pinsettejä, kynää, neulaa apuna, että sain kaikki pallonriekaleet irotettua.
Mutta voila!Laitoin pallojen sisälle SYYSvalot. Ledivalojen ei pitäisi kuumentuakaan kuten tavallisten...
Tuo valojen kiinnittäminen olikin sitten aikaa vievää puuhaa, sidoin ne naruilla kiinni palloon, eikä asiaa helpottanut yläkerrasta kuuluva meteli, meillä oli vielä iltakasilta 5 pientä tenavaa ja 2 teiniä, joiden melua kuuntelin...UH!!! Miksiköhän me ei tehty yläkerrasta äänieristettyä???Laitoin ne nyt tuohon keittiön seinälle, mutta en tiedä jääkö ne tuohon. Olkkariin tekisi mieli tehdä musta-valko-violetti värisenä...
4e kirpparituolin maalasin mustaksi ja se pääsi keittiönpöydän päähän.


Kattokaa mitä mä sain kahdesta blogista!!! Kiitos Mia ja Ira. Mun paluu bloggailemaan on kyllä käynyt helposti ja mut on otettu niin hyvin vastaan!!! Nyt onkin blogipäivityksiä pukannut aika tiheään, mutta kunhan arki alkaa kunnolla, niin kyllä ne siitä harvenee :)
Mut anteeks, en ehdi nyt miettiä kenelle tän antaisin, luen niin monia ihania blogeja!!!!
 ♥

Ja sitten leipomaan! Mukavaista viikonloppua!!!