Masentava maanantai :)

Viikon typerin päivä, onneksi kohta takanapäin. Huonosti nukuttu viime yö ja aamulla ihan vitsin kylmää ja koleaa niin sisällä kuin ulkonakin.Odotellessa lapsia eskarista ja hoidosta pyörähdin kirpparilla. Sielläkin vaikutti etten tänään tee mitään löytöjä täältäkään, eikä huvittanut edes katsella tarkemmin myynnissä olevia tavaroita.

Koukussa voi roikottaa vaikka tiskirättiä :)


Mutta loppusuoralla tämä keltainen pönttö huusi mun nimeä!!! Meinasin ensin suihkia sen mustaksi, mutta enpäs taidakaan... Tosi piristävä keltainen ja toimii meillä nyt kompostijäteastiana. Nyt pitäisi löytää jotain yhtä piristävää sen seuraksi...Keittiön penkille finlaysonin taimi koristepäälliset, lapussa luki käyttämättömät 4e/yht. Aikas pirtsakat nekin! Ihan selvästi hamuan nyt värejä tänne kotiin, ettei ainakaan synkkä syksy vie mieltä alas. Vaikkakin syksy on ehkä mun lempparivuodenaika...kevät on hyvä kakkonen!!!Näissä kuvissa muutes kuvaa siitä toisesta avohyllystä, mistä otettiin kaapinovi kokonaan pois. Reunat teippasin washi-teipillä, joita voi tilata Teippitarhasta. <---kliks
Pongasin myös tuon kaapinreunojen teippausidean sieltä, sekä sieltä löytyy paljon muitakin ideoita ja paljon erilaisia teippejä.Ja JABADABADUU, sain luvan käydä pienellä lenkillä jalkani kanssa, ihan mahtavaa. Eikä kunto ollut ihan pohjalle rapistunut näiden viikkojen aikana. Kyllä tää tästä... Huomisesta tulee hyvä päivä!!!