Makkaria ja kääretorttua

Vihdoin sain haluamani penkin tuonne sängynpäätyyn. Nyt siihen on kätevä laittaa tyynyt ja päiväpeitto, ei miehenkään  tarvi niitä heitellä lattialle sikinsokin nukkumaan mentäessä:D Penkki on löytö spr:n kirpparilta, 15e köyhdyin tästä... Kesän se palveli tuolla terassinpöydän äärellä ja nyt kannoin sen makkariin.En meinaakaan maalata sitä, se saa ollakin vähän kulahtanut. Tekstinpätkän tein sabloonalla penkin pintaan.Makkarikin on saanut väriä! Tähtiä täälläkin, mihinkäs niistä pääsiskään...Tapettiseinään haluaisin muutosta, mutta en ole uskaltanut sitä sanoa vielä ääneen!!!
Värit jatkuvat aulaan, jota kuvaan kun oon saanut sen lasten jäljiltä siistittyä. Täällä on taas hurrikaani pyörähtänyt :PViime viikonloppuna leivoin niitä gluteenittomia & laktoosittomia herkkuja. Tämä kääretorttu tännekin muistiin, onnistui hyvin eikä halkeillutkaan käärittäessä. Tuota täytettä voisi tehdä vähän isomankin satsin väliin, oli aika hyvää:)

UNELMAKÄÄRETORTTU
4 munaa
1 1/2 dl sokeria
3/4dl gluteenitonta jauhoseosta
3/4 dl perunajauhoa
1 tl leivinjauhoa
2 rkl kaakaojauhoa

Paista 200 asteessa noin 10 min

TÄYTE

200g keiju sinistä levitettä (laiton laktoositonta margariinia)
3 1/2 dl tomusokeria
2tl vaniljasokeria
1 tl pikakahvijauhetta (liota tilkkaan kuumaa vettä)
1 keltuainen

Nyt pitäisi siivoilla viikonloppua varten, vaikka kotona ei paljoa ollakaan. Mikäs sen mukavempaa, kuin tulla puhtaaseen kotiin.

Ja hei, 94 tykkääjää jo facen puolella, hurjaa!!! Jos sata tulee täyteen, voisikin miettiä arvontaa siellä :)
Tunnelmallista perjantaita :)