Kirppikseltä


Mä oon yksin kotona!!! -apuwa!!!
 Miehelle pukkas työkeikkaa ja täällä oon ihan yksin. IHAN outoa! En muista koska viimeks olisin ollut yksin kotona... Kaikki ovet on tiukasti lukossa ja onneks on mahtavia naapureita....jaa että pelkäänkö!?!  JEPS! Aion katsoa jonku hömppäpömppä leffan ja herkutella, ja on joo kamalan hiljaista täällä!!! Onneks lapset tulee huomenna.Dymoilin lasipurkkeihin nimitarrat. Mies kysyi tarviiko joka paikassa lukea jotain??? Mutta onhan nuo purkit nyt paljon hienompia teksteillä. Sekä tuskin se erottaisi leivinjauhoa ja perunajauhoa toisistaan! Ei sillä, eipä tuo niitä koskaan tarvikaan :D
Lasipurkit halpa-hallista ja halvalla tietty!


Mun parhaat kirjoituskynät. Suosittelen!
Kattohärpäke laitettiin takaisin, on siinä vaan niin kätevä säilyttää kaikkea tarpeellista.Me käytettiin vapaapäivä kirppiksillä. Mä rakastan kirppareilla kiertelyä, koskaan ei voi tietää mitä löytää! Eikä me olla niin nirsoja, etteikö voitaisi ostaa käytettyjä vaatteita tms. Hmm, tai no tuo mies on, sille ei kyllä vaatteita löydy kirpulta...

Kirpparilamppu pääsi pulpetille. Maksoinkin vaan 10e. Mun tekis mieli tuoda tuo kahdenistuttavapulpetti alakertaan, mutta ei vaan taida olla tilaa :/Neidille tanssimekko, tämä sama meillä on lilana jo, mutta onhan se mukava vaihdella väriä välillä! S-koru maksoi 50snt, Sini tykkää varmasti:)


Poitsulle pelipaitoja. Näihin meni rahulia jotain yhteensä  8e. Ja mä tiedän että poitsu on onnessaan kun tulee kotiin ja näkee nämä :)
Huom itselleni- älä osta ens kesäksi t-paitoja, Jesse ei suostu käyttämään muita kuin pelipaitoja.


Tuoli 4e, menee tuunaukseen eli vaihtaa väriä. Joko valkoinen tai musta. Todennäköisesti musta -kyllä.


Lehtiä sikahalvalla: sport lehdet kaikki yhteensä 2e! Jospa sitä saisi vähän enemmän inspistä treenailuun ja kaikki venyttelyohjeet on kyllä tervetulleita tänne.Brukan kulhokokoelma kasvoi oranssilla popcorn-kulholla 3e. Äh kuinka paljon liikaa oonkaan maksanut noista toisista!
Mutta nyt kellahdan sohvalle leffan ja herkkujen pariin ja mietin sitä sport-hommaa huomenna. Sekä  NYT tarkistan vielä kertaalleen nuo ovet, onko ne lukossa :) Muips!