Syksy saa tulla!

Aivan ihana sää ulkona, koko päivän! Olispa tälläinen lämmin syksy edessä.
Sain siivoiltua ja vaihdeltua tekstiilejä, kaappien kaiveluksihan se meni, koska päätin etten osta mitään uusia sisustustekstiilejä. Onkohan tää vakavaakin?!!
Oon myynyt fb:n kirpparilla meille turhia tekstiilejä ja tavaroita ja saanut kaappeihin mukavasti tilaa. Nyt ostan ainoastaan jos eteen tulee joku *pakko saada* juttu ja sittenkin harkitsen vielä uudelleen!
Tänään kun siivoilin yläkertaa, sain yhden tälläisen harkinnassa olleen jutun  päätettyä. Siinä kyllä jäi sitten siivotkin kesken ja imuri keskelle lattiaa. :D Pakkasin lapset autoon samantien ja hurautettiin spr:n kirpparille. Olin ihan varma, että tää kaluste olis jo myyty, mutta siellä se nökötti. Ei onneksi ollut kelvannut kellekään :)
Sen verran paljastan, että tuunaukseen se menee ja tytön huoneeseen tulee. Hintaa oli 29e.
Nään siinä mahdollisuuden, mutta voi kyllä olla hutiostokin....
Tästä laitan kuvia sitten kun saan valmiiksi!Mutta siihen olkkariin. Laitoin nyt syksyksi mustaa, harmaata ja ripauksen hopeaa. Ihana tunne kun koti on siivottu ja tekstiilit vaihdettu puhtaisiin. Mietin sitten vasta huomenna niiden likaisten pesua :)

Tulipas tummia kuvia :/
Minähän en mikään himosiivoja ole, paremminkin sellainen hälläväliä- tyyppi. Jos yllärivieraita tulee, niin usein hävettää kodin sekaisuus. Mutta on se hankalaakin pitää tiptop kun on pienet lapset ja heillä on usein omia pieniä kavereita kylässä. Parempi siis kun ei revi ressiä!!!
Yleensä olkkarinpöytä on vuorattu piirustuspapereilla, kynillä, legoilla YMS.
Siitä johtuukin, että kunnon siivouspäivän jälkeen kodin siisteys ja se että tavarat ovat edes hetken (yleensä päivän) omilla paikoillaan, tuntuu kivalta.

...ja näyttää jotenkin kolkolta:/ kuvauskurssi taitais olla paikallaan!

Puhtaan kodin kunniaksi hain pallohortensian kukkia maljakkoon. Btw. mulla on puutarhassa 2 endless summer-hortensiaa, jotka kukkivat kyllä ekana kesänä, mutta nyt on jo toinen kesä kun ei näy nupun nuppua! Pitäisköhän ne siirtää aurinkoisempaan paikkaan? Nyt niihin ei ihan koko päivää aurinko paistakaan.
Neuvokaa ihmeessä jos tiedätte!!!

Nyt on rento viikonloppu edessä, toivotan teillekin sellaista!